Canem Pets kattesand Lavendel 10L

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Canem Pets kattesand Lavendel 10L
Canem Pets kattesand Lavendel 10L

Canem Pets kattesand Lavendel 10L

Vår kattesand Canem Pets Kattesand Lavendel er en sand som klumper svært effektivt, er 99,5% støvfri, med en naturlig luktkontroll og en beroligende duft av lavendel. 

Opplev den ultimate kattesand revolusjonen med vår eksepsjonelle kattesand fra Canem Pets! En sand med svært klumpende egenskaper, høy absorbasjonsevne, støvfri og med en beroligende duft av lavendel. 

Vår kattesand er skapt med ett mål for øye: å gjøre kattens liv, og ditt liv, enklere og mer behagelig. Med vår avanserte formel kan du nå si farvel til ubehagelige lukter og rotete rengjøringssesjoner for godt.
Canem Pets Kattesand Lavendel er laget av naturlig bentonitt leire med en beroligende duft av lavendel, den har en sterk klumpeevne og er helt støvfri. 

  • Sand som klumper raskt og effektivt, noe som gjør rengjøringen en lek. Du trenger ikke lenger å kaste bort tid på å fjerne hele laget med sand – bare fjern klumpene som dannes, og spar både tid og penger.
  • Avansert lukt-kontroll: Vår spesielle formel kombinerer de overlegne klumpende egenskapene til leiren brukt i sanden, i tillegg til en naturlig lavendel duft. Dette resulterer i umiddelbar nøytralisering av ubehagelige lukter fra kattens avføring og urin.
  • Langvarig friskhet: Vår kattesand med lavendel duft holder hjemmet ditt friskt i lengre tid. Du vil nyte den herlige lavendelduften hver gang du nærmer deg kattetoalettet, og gjestene dine vil aldri merke noen uønskede lukter.
  • Stressreduksjon: Lavendel er kjent for sine beroligende egenskaper, både for mennesker og katter. Den milde duften kan hjelpe katten din med å føle seg mer avslappet og trygg når den bruker kattetoalettet. Dette kan være spesielt nyttig for nervøse eller redde katter.
  • Støvfri og allergivennlig: Vår kattesand er støvfri og skånsom mot kattens poter og din families helse. 99,5% støvfri. 
  • Langvarig: Vår kattesand er ekstremt effektiv, noe som betyr at en eske varer lenge. Du trenger ikke å bytte sanden like ofte, noe som sparer deg for tid og penger.

Gi katten din den beste kattesanden, og opplev en enklere, mer hygienisk og mer behagelig hverdag for både deg og din firbente venn. 

Mer informasjon
Merke Canem
EAN 7090049328626
Abonnement Nei
Dyr Katt
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.