Canem Pets Kattesand Carbon 10L

Abonnementsdetaljer
  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
Canem Pets Kattesand Carbon 10L
Canem Pets Kattesand Carbon 10L

Canem Pets Kattesand Carbon 10L

Vår kattesand Canem Pets Kattesand Carbon er 99,5% støvfri, med en naturlig luktkontroll og klumper seg svært effektivt. Med aktivt kull som forebygger bakterievekst og er luktnøytraliserende. 

Opplev den ultimate kattesand revolusjonen med vår eksepsjonelle kattesand fra Canem Pets! En sand som klumper seg svært godt og effektivt, med en høy absorbasjonsevne, støvfri og med aktivt kull med svært lukt absorberende egenskaper. 

Vår kattesand er skapt med ett mål for øye: å gjøre kattens liv, og ditt liv, enklere og mer behagelig. Med vår avanserte formel kan du nå si farvel til ubehagelige lukter og rotete rengjøringssesjoner for godt.
Canem Pets Kattesand Carbon er laget av naturlig bentonitt leire og aktivt kull, den er helt uparfymert og støvfri. Aktivt kull har luktabsorberende egenskaper, den fanger og binder luktstoffer raskt, noe som nøytraliserer vond lukt. 

  • Sand som klumper raskt og effektivt, noe som gjør rengjøringen en lek. Du trenger ikke lenger å kaste bort tid på å fjerne hele laget med sand – bare fjern klumpene som dannes, og spar både tid og penger.
  • Inneholder aktivt kull som forebygger bakterievekt og er luktnøytraliserende. Aktivt kull kan raskt fange og binde luktstoffer, noe som bidrar til å holde luften i hjemmet friskere og mer behagelig.
  • Kraftig lukt-kontroll: Vår spesielle formel inneholder luktkontrollerende ingredienser som umiddelbart nøytraliserer dårlig lukt. Aktivt kull er kjent for sin utmerkede evne til å absorbere og nøytralisere dårlig lukt. Dette gjør det til en verdifull ingrediens i kattesand for å bekjempe den ubehagelige lukten av kattens avføring og urin. 
  • Støvfri og allergivennlig: Vår kattesand er støvfri og skånsom mot kattens poter og din families helse. 99,5% støvfri. 
  • Langvarig: Vår kattesand er ekstremt effektiv, noe som betyr at en eske varer lenge. Du trenger ikke å bytte sanden like ofte, noe som sparer deg for tid og penger.

Gi katten din den beste kattesanden, og opplev en enklere, mer hygienisk og mer behagelig hverdag for både deg og din firbente venn. 

Mer informasjon
Merke Canem
EAN 7090049328640
Abonnement Nei
Dyr Katt
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.