Canem Pets Kattesand Aloe Vera 10L

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
NY
Canem Pets Kattesand Aloe Vera 10L
Canem Pets Kattesand Aloe Vera 10L

Canem Pets Kattesand Aloe Vera 10L

Vår kattesand Canem Pets Kattesand Aloe Vera er en sand som klumper svært effektivt, er 99,5% støvfri, med en naturlig luktkontroll og med en spennende ny lukt! En beroligende og frisk duft av aloe vera. 

Opplev den ultimate kattesand revolusjonen med vår eksepsjonelle kattesand fra Canem Pets! En sand med svært klumpende egenskaper, høy absorbasjonsevne, støvfri og med en beroligende duft av aloe vera. 

Vår kattesand er skapt med ett mål for øye: å gjøre kattens liv, og ditt liv, enklere og mer behagelig. Med vår avanserte formel kan du nå si farvel til ubehagelige lukter og rotete rengjøringssesjoner for godt.
Canem Pets Kattesand Aloe Vera er laget av naturlig bentonitt leire med en beroligende duft av aloe vera, den har en sterk klumpeevne og er helt støvfri. 

  • Sand som klumper raskt og effektivt, noe som gjør rengjøringen en lek. Du trenger ikke lenger å kaste bort tid på å fjerne hele laget med sand – bare fjern klumpene som dannes, og spar både tid og penger.
  • Avansert lukt-kontroll: Vår spesielle formel kombinerer de overlegne klumpende egenskapene til leiren brukt i sanden, i tillegg til en naturlig lavendel duft. Dette resulterer i umiddelbar nøytralisering av ubehagelige lukter fra kattens avføring og urin.
  • Langvarig friskhet: Vår kattesand med aloe vera duft holder hjemmet ditt friskt i lengre tid. Du vil nyte den friske duften hver gang du nærmer deg kattetoalettet, og gjestene dine vil aldri merke noen uønskede lukter.
  • Avkjølende duft: Det unike med denne kattesanden er at den har en avkjølende og behagelig duft av Aloe Vera. Duften vil ikke være sterk og påtrengende, men samtidig kunne dekke over lukten fra kattetoalettet. Perfekt for deg som ønsker en parfymert kattesand som ikke er altfor sterk.
  • Støvfri og allergivennlig: Vår kattesand er støvfri og skånsom mot kattens poter og din families helse. 99,5% støvfri. 
  • Langvarig: Vår kattesand er ekstremt effektiv, noe som betyr at en eske varer lenge. Du trenger ikke å bytte sanden like ofte, noe som sparer deg for tid og penger.

Gi katten din den beste kattesanden, og opplev en enklere, mer hygienisk og mer behagelig hverdag for både deg og din firbente venn. 

Mer informasjon
Merke Canem
EAN 7090049328992
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.