Canem kloremøbel mørk grå

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Canem kloremøbel mørk grå Canem kloremøbel mørk grå
Canem kloremøbel mørk grå

Canem kloremøbel mørk grå

Gi katten din den ultimate glede med vårt store og luksuriøse kløremøbel! Denne store kloretønnen gir katten din et stort område å klore på, plasser på sove på eller holde utkikk fra. Kloring er en naturlig atferd for katter. De klorer for å fjerne det ytterste laget av klørne, markere territorium, og for å strekke og styrke musklene i kroppen. Et kløremøbel gir katten din en dedikert og akseptabel plass å utøve denne atferden.
Denne kloretønnen er et stilrent kloremøbel som gir katten en stor overflate å klore på, i tillegg til flere huler for å kunne slappe av i. 

Er du lei av å se møblene dine bli ødelagt av kattens naturlige instinkt for å kvesse klørne? Da trenger du et kløremøbel til ditt hjem. Vårt møbel er ikke bare en enkel løsning på kloring, det er også et stilfullt tillegg til hjemmet ditt som både du og katten din vil sette pris på.

  • Fornøyelsesparadis for katter: Med flere nivåer dekket av slitesterk sisal, gir kløremøbelet en interaktiv opplevelse som holder katten engasjert i timevis. La katten klatre, strekke seg og kvesse klørne på en trygg og morsom måte.
  • Eleganse som passer inn: Vi forstår viktigheten av å ha et hjem som ser pent og ryddig ut. Derfor har vi designet kløremøbelet vårt med stil i tankene. Det passer perfekt inn i ethvert rom og gir en stilren touch til interiøret.
  • Kattens velferd først: Kloring er ikke bare en vane for katten, det hjelper også med å opprettholde friske og sterke klør og muskler. Vårt kløremøbel gir en ideell måte for katten din å ta vare på seg selv på, samtidig som du beskytter møblene dine.
  • Holdbart og solid: Laget av høykvalitets materialer, er kløremøbelet konstruert for å tåle daglig bruk. 

Slutt å bekymre deg for riper og skader på møblene dine. Gi katten din en dedikert plass for kloring og lek som både er underholdende og funksjonell. Vårt kløremøbel til katt er svaret på alle dine bekymringer. Bestill nå og se gleden det bringer til både katten din og ditt hjem!

Størrelse: 40x40x120cm. 

Mer informasjon
Merke Canem
Abonnement Nei
Dyr Katt
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.