Variogate Single 4G

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Variogate Single Variogate Single
Variogate Single

Variogate Single 4G

VarioGate er en del av VarioSystem som gjør at du enkelt kan gjøre om ditt bagasjerom til en trygg plass for hunden å være under transport. Den sikreste måten du kan frakte en hund "løst" i bagasjerom. Når ikke ett standard bur passer i bagasjerommet, eller hunden ikke passer i bur er VarioSystem veien å gå! Gjør det trygt for dere som sitter i setene, og hindrer hunden i å hoppe ut når bagasjelokket åpnes. Produsert og kvalitetssikret av den svenske produsenten Mimsafe som er kjent for sine populære bilbur. 

VarioGate Single er døren til Variosystem, som er en enkel dør som sammen med en Variobarrier gjør halve bagasjerommet ditt om det en trygg plass for hunden å være. For å bruke Variogate Single må du ha en VarioDivider og eventuelt en VarioBarrier dersom du trenger noe for å skille åpenrommet mellom bagasjerommet og baksetet. 

Med VarioSystem velger du deler etter eget ønske, så høyde, bredde og dybde kan du enkelt justere slik at den passer ditt bagasjerom. Akkurat som med VarioCage er døren VarioGate utstyr med gassdempere og lås.

Med sin fleksibilitet passer VarioGate til de fleste biler uten opphøyd kant i bagasjerommet. Bånd er inkludert.

OBS! VarioGate Single må brukes sammen med en VarioDivider. Velg mellom lang eller kort etter hvor langt bagasjerom du har. Se under relaterte produkter. 

Dimensjoner VarioGate Single:
Bredde på dør: 53 - 72 cm
Høyde på dør: 55,5 - 96 cm
Dybde: (Avhengig av valgt VarioDivider)
Nettovekt: 13,5 kg 

Hvordan deler finnes det til VarioSystem? 
- VarioGate Single - en enkel dør som brukes til å gjøre om halve bagasjerommet til ett trygt transportbur. (MÅ brukes sammen med VarioDivider!) 
- VarioGate Dobbel - Dekker hele åpningen til bagasjerommet med to dører. Gjør hele bagasjerommet om til en trygg plass for f.eks en stor hund som ikke passer i vanlige bur. Kan brukes med en VarioDivider, som deler bagasjerommet i to og gjør bagasjerommet egnet til to hunder. 

-VarioDivider (kommer i to ulike lengder for å passe både korte og lange bagasjerom) - brukes sammen med VarioGate Single, eller for å dele bagasjerommet i to dersom man skal ha to hunder i og bruker VarioGate Dobbel. 

- VarioBarrier (kommer i flere ulike lengder for å passe ulike typer bagasjerom) - brukes for å lage en sikker sprerre mellom bagasjerom og baksetene slik at hunden ikke kan komme frem i bilen med vilje, eller med en eventuell bråstopp. 

Mer informasjon
Merke mimSafe
Abonnement Nei
Dyr Hund
Produsent land Sverige
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.