VarioDivider M 4G

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
VarioDivider
VarioDivider

VarioDivider M 4G

VarioDivider er en del av VarioSystem som gjør at du enkelt kan gjøre om ditt bagasjerom til en trygg plass for hunden å være under transport. VarioDivider lar deg dele bagasjommet slik det passer deg, og den må brukes sammen med VarioGate.

VarioSystem er den sikreste måten du kan frakte en hund "løst" i bagasjerom. Når ikke ett standard bur passer i bagasjerommet, eller hunden ikke passer i bur er VarioSystem veien å gå! Gjør det trygt for dere som sitter i setene, og hindrer hunden i å hoppe ut når bagasjelokket åpnes. Produsert og kvalitetssikret av den svenske produsenten Mimsafe som er kjent for sine populære bilbur. 

Med VarioSystem velger du deler etter eget ønske, så høyde, bredde og dybde kan du enkelt justere slik at den passer ditt bagasjerom.

OBS! VarioDivider må brukes sammen med en VarioGate. Se under relaterte produkter. VarioDivider passer kun med VarioGate 4G (nyere genrasjon Variosystem). 

Dimensjoner VarioDivider Medium:
Bredde nøyaktig: 71 cm.
Høyde min 40 cm, maks 96 cm.
Dybde min 78 cm, maks 100 cm.
Nettovekt: 11kg. 

Hvordan deler finnes det til VarioSystem? 
- VarioGate Single - en enkel dør som brukes til å gjøre om halve bagasjerommet til ett trygt transportbur. (MÅ brukes sammen med VarioDivider!) 
- VarioGate Dobbel - Dekker hele åpningen til bagasjerommet med to dører. Gjør hele bagasjerommet om til en trygg plass for f.eks en stor hund som ikke passer i vanlige bur. Kan brukes med en VarioDivider, som deler bagasjerommet i to og gjør bagasjerommet egnet til to hunder. 

-VarioDivider (kommer i to ulike lengder for å passe både korte og lange bagasjerom) - brukes sammen med VarioGate Single, eller for å dele bagasjerommet i to dersom man skal ha to hunder i og bruker VarioGate Dobbel. 

- VarioBarrier (kommer i flere ulike lengder for å passe ulike typer bagasjerom) - brukes for å lage en sikker sprerre mellom bagasjerom og baksetene slik at hunden ikke kan komme frem i bilen med vilje, eller med en eventuell bråstopp. 

Mer informasjon
Merke mimSafe
EAN 7350069121028
Abonnement Nei
Dyr Hund
Produsent land Sverige
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.