Optimeal Adult & Senior Sterilised & Urinary Care Beef Tørrfôr til katt 10kg

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
Optimeal Adult & Senior Sterilised & Urinary Care Beef Tørrfôr til katt 10kg
Optimeal Adult & Senior Sterilised & Urinary Care Beef Tørrfôr til katt 10kg

Optimeal Adult & Senior Sterilised & Urinary Care Beef Tørrfôr til katt 10kg

Optimeal Adult & Senior Sterilised & Urinary Care Beef er et komplett tørrfôr til steriliserte katter av alle raser.

Dette fôret har høyt innhold av kjøtt og sorghum, og den unike formen og komposisjonen av fôrkulene bistår i å holde kattens tenner rene og fine.

Optimeal Adult & Senior Sterilised & Urinary Care Beef er glutenfri ernæring som styrker immunforsvaret hos din katt. Storfekjøtt inneholder taurin - en livsnødvendig aminosyre som er viktig for kattens syn og hjerte. Katter kan ikke produsere taurin selv, men stoffet finnes naturlig i kjøtt. Sorghum er et glutenfritt korn som først og fremst blir benyttet til dyrefôr. Fôret har balansert mineralinnhold som er bra for kattens urinveier og fører til opprettelse av optimal pH.

Fordeler med Optimeal Adult & Senior Sterilised & Urinary Care Beef

  • Høyt innhold av Storfekjøtt: Fersk kjøtt inneholder proteiner og taurin som er en livsnødvendig aminosyre for en katt. 
  • Høyt innhold av Sorghum som er et glutenfritt korn som hjelper å opprettholde kattens vekt og forhindrer utvikling av diabetes
  • Fôrkulenes utforming bidrar til å fjerne plakk fra tennene
  • Balansert mineralinnhold som opprettholder optimal pH hos katten
  • Optimal blanding av Omega-3 og Omega-6 fettsytrer, Zinc og Biotin bidrar til en sunn hud og blank pels
  • Tilsatt betaglukaner 1,3 og 1,6 som naturlige forbindelser som styrker immunforsvaret, stimulerer produksjonen av antistoffer i kroppen og reduserer inflammatorisk tarmsykdommer
  • Antioksidanten SubSTAR ULTRA fra rosmarin beskytter cellene i kroppen fra skade, styrker immunforsvaret og bidrar til å forebygge sykdommer på grunn av dens antimikrobielle og betennelsesdempende egenskaper

Optimeal er basert på fersk kjøtt, og er 100% naturlig. Fôret inneholder ingen kunstige fargestoffer eller konserveringsmidler. Alle reseptene til Optimeal er patenterte og bestående av en unik ingrediensblanding kalt “Immunity support mix”. Reseptene er tilsatt rene betaglukaner for å styrke kroppens immunforsvar. Prebiotisk Actigen® er tilsatt for å normalisere tarmens bakterieflora, og gir dermed en mer skånsom fordøyelse og sunnere tarmhelse. Rosmarinekstrakt er tilsatt som en naturlig antioksidant for sin antiinflammatoriske egenskap, og for å øke holdbarheten på fôret uten å tilsette kunstige antioksidanter. 

Sammensetning: Utbenet storfekjøtt 14%, dehydrert kalkunprotein, ikke mindre enn 12%, dehydrert kyllingprotein, ikke mindre enn 12%, ris, maisgluten, fullkornsorghum 8%, mais, kyllingfett, hydrolysert animalsk protein 3,5%, cellulose, sukkerroemasse, mineraler, linfrø 1,9%, ølgjær, eggepulver, hydrolysert kyllingelever (tørr), laksolje, tyttebær 0,2%, borageolje, beta-1,3 / 1,6-glukaner 0,05%, Actigen® (kilde til prebiotisk-mannan-oligosakkarider) 0,04%, ringblomstmel (kilde til lutein) 0,04%, klisrot, marshmallowrot, kamilleblomster 0,03%, brennesle 0,03 %, timian 0,015%.

Per 100 g produkt: Omega-3 fettsyrer * (min 0,68%), omega-6 fettsyrer * (min 3,33%).

Innhold: 10 kg

Mer informasjon
Merke Optimeal
EAN 4820215364355
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.