Nina Ottosson Dog Challenge Slider

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Nina Ottosson Dog Challenge Slider Nina Ottosson Dog Challenge Slider Challenge Slider, a Dog Puzzle Game by Nina Ottosson
Nina Ottosson Dog Challenge Slider

Nina Ottosson Dog Challenge Slider

Plasser hundens favorittgodbiter eller tørrfôrkuler i rommene på det uttrekkbare brettet. Skyv flisen tilbake i spillet. Overvåk, vis og oppmuntre hunden din til å flytte brettet frem og tilbake på jakt etter godbiter. Hvis hunden din er for røff med potene, plasser spillet i fanget eller på en krakk, så kan hunden bare bruke nesen til å flytte flisene. 
Dette puslespillet er et avansert spill, det passer uansett alder, størrelse eller rase, men er best for hunder som har tidligere erfaring med hundespill. 

Å spille en lek sammen er en utmerket måte å styrke forbindelsen med hunden på, samtidig som du kan lære hunden grunnleggende treningskommandoer på en positiv måte.
La hunden jobbe for maten, server hundematen i en lek, perfekt for hunder som spiser for fort.

Tips: Bland litt hermetikk/våt hundemat eller råfôr med vann, hell litt av blandingen i fordypningene i spillet, eller legg en liten pølsebit eller en smakfull godbit i hver av hullene, hell litt vann, legg spillet i fryseren og la det stivne. Perfekt for energiske hunder, varmt vær eller bare lengre moro!

Nina Ottosson Dog Puzzle Games fokuserer på å utfordre hundens hjerne. Hold oppsyn når du leker, og ikke la hunden være alene med spillet eller tygge på den.
For å vaske spillet, fjern ganske enkelt alle godbitene og håndvask med varmt såpevann, skyll rent og tørk. Fyll igjen for mer moro!

• Bekjemper kjedsomhet ved å holde hunden din opptatt
• Bidrar til å redusere destruktiv atferd ved å stimulere og utfordre sinnet.
• Styrk båndet med hunden din.
• Moro for alle hunder – uansett alder og størrelse.

Størrelse: 37 x 37 x 5 cm

Mer informasjon
Merke Nina Ottoson
EAN 700603693431
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.