Nina Ottosson Dog Brick Plast

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Nina Ottosson Dog Brick Plast Nina Ottosson Dog Brick Plast Dog Brick - Nina Ottosson - New
Nina Ottosson Dog Brick Plast

Nina Ottosson Dog Brick Plast

Nina Ottosson Dog Brick er komplett med 3 forskjellige funksjoner og er laget med lett å åpne og lukke flip-rom for å gjemme godbiter i, og er utstyrt med separate, avtakbare puslespillbrikker som tilbyr en enda mer interessant utfordring!

Nina Ottosson Dog Brick er en fin måte å engasjere og underholde hunden din på. Dette puslespillet opptar engstelige hunder og underholder dem, og bidrar til å forhindre kjedsomhet og destruktiv atferd.

Nivå 2 hundespill som Dog Brick tilbyr økte stimulerings- og læringsmuligheter. Hunden din vil dra nytte av de mentale utfordringene hundespill gir, og vokse gjennom interaksjon og moro med deg!

Tips: Bland litt hermetikk/våt hundemat eller råfôr med vann, hell litt av blandingen i fordypningene i spillet, eller legg en liten pølsebit eller en smakfull godbit i hver av hullene, hell litt vann, legg spillet i fryseren og la det stivne. Perfekt for energiske hunder, varmt vær eller bare lengre moro!

Nina Ottosson Dog Puzzle Games fokuserer på å utfordre hundens hjerne. Hold oppsyn når du leker, og ikke la hunden være alene med spillet eller tygge på den.
For å vaske spillet, fjern ganske enkelt alle godbitene og håndvask med varmt såpevann, skyll rent og tørk. Fyll igjen for mer moro!

• Bekjemper kjedsomhet ved å holde hunden din opptatt
• Bidrar til å redusere destruktiv atferd ved å stimulere og utfordre sinnet.
• Styrk båndet med hunden din.
• Moro for alle hunder – uansett alder og størrelse.

Størrelse: 31,5 x 21 cm, høyde 4 cm. 

Mer informasjon
Merke Nina Ottoson
EAN 700603673334
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.