Wovv Kondomdress

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Wovv Kondomdress Wovv Kondomdress Wovv Kondomdress Wovv Kondomdress
Wovv Kondomdress

Wovv Kondomdress

Denne smarte dressen til hund er laget for å unngå snøklumper i pelsen hos medium eller langhårede hunder. Den kan i tillegg brukes som body ved eventuelle operasjonssår eller skader for å unngå at hunder slikker seg på såret. Dressen kan brukes under vanlig dekken, eller alene. Dressen beskytter testikler og patter mot forfrysninger ved lave temperaturer, og mot sår på brystkassen ved f.eks skaresnø. 

Dressen skal sitte stramt, som en tights helt uten folder i stoffet. Er den ikke stram nok vil hunden kunne gjøre fra deg i dressen. Sørg for at begge åpninger stemmer med den enkelte hund, og klipp eventuelt opp mellom sømmene ved behov, slik at hunden får gjort i fra seg med dressen på. 

Stoffet i dressen kan lett ødelegges dersom hunden leker med andre hunder, eller ved løp eller jakt i tett kratt/buskas. Det anbefales å ha ett dekken over dressen som beskyttelsen dersom hunden skal ferdes mye i tett vegetasjon under jakt eller tur. 

Kan maskinvaskes på 30 grader, ikke tørketrommel. 

Størrelse

Rygglengde

Eksempel

3

45cm

Breton, liten lagotto

4

50cm

Lagotto

5

55cm

Liten setter

6

60cm

Stor puddel

7

65cm

Vorsetherhund

8

70cm

Golden retriever

 

Obs: For å unngå skade på glidelås dras dressen på ved å ta tak i stoffet, ikke dra på dressen ved å ta tak i glidelåsen! Dette gjelder alle typer kondomdresser. 

Mer informasjon
Merke Wovv
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.