Diafarm Vitaminpulver Til Fugl Og Reptil  

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Diafarm Vitaminpulver Til Fugl Og Reptil  
Diafarm Vitaminpulver Til Fugl Og Reptil  

Diafarm Vitaminpulver Til Fugl Og Reptil  

Diafarm Vitaminpulver Til Fugl og Reptil sørger for at dyrene får i seg en riktig vitamin- og mineralblanding. Ettersom en rekke fugler og reptiler er disponibel for skjelettlidelser, er det veldig viktig at de får i seg vitaminer og mineraler. Maten de normalt får servert inneholder tilstrekkelig mengder med fosfor (dette gjelder spesielt skildpadder, slanger, øgler og amfibier). De siste årene har det vært større etterspørsel etter en vitamin/mineralblanding uten fosfor til disse dyrene, og dette produktet oppfyller kravene til riktig blanding uten fosfor for de nevnte dyreartene.

Både krypdyr og fugler trenger å dekke sitt daglige behov for vitaminer og mineraler og det kan være vanskelig å få dekket det helt gjennom det daglige kostholdet. Derfor kan det være fordelaktig å supplere med vitamintilskudd, akkurat som for mennesker.

Dette produktet er enkelt å dosere med den medfølgende skjeen, slik at du kan være sikker på å få riktig mengde servert til kjæledyret ditt. Pulveret blandes med det daglige fôret og på den måten er du sikker på at fuglen eller reptilen din spiser vitaminene sine.

Diafarm Vitaminpulver er egnet for reptiler og fugler.

Viktige fordeler

  • Inneholder alle viktige vitaminer og mineraler for fugler og krypdyr
  • Lett å dosere
  • Fosforfritt vitamintilskudd
  • Styrker bein og skjelett

Vær oppmerksom på at det kan være skadelig for kjæledyret ditt å få i seg for mange vitaminer, så det er viktig at du følger den anbefalte daglige dosen som står på pakken.

Innhold: 50 gram

Mer informasjon
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.