Vet's Best Hypo-Allergenic Shampoo 470ml

Tilbudspris kr 183,20 Vanlig pris kr 229
  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
-20%
Vet's Best Hypo-Allergenic Shampoo 470ml
Vet's Best Hypo-Allergenic Shampoo 470ml

Vet's Best Hypo-Allergenic Shampoo 470ml

Veterinærens beste hypoallergeniske hundeshampo som skånsomt renser og gir fuktighet til sensitiv hud, lindrer kløe og hjelper til med å gi fuktighet til tørr og livløs pels. Denne beroligende blandingen av Aloe Vera, Allantoin og E-vitamin ble nøye formulert for å raskt pleie flassende, sensitiv hud. I over 30 år har Vet’s Best blandet førsteklasses kvalitet og plantebaserte ingredienser som fungerer sammen for å pleie og beskytte kjæledyret ditt sin hud og pels. 

LETTELSE FOR SENSITIV HUD - Vets best hypoallergeniske hundesjampo for sensitiv hud er en mild, såpefri sjampo for hunder som lindrer kløe og hjelper til å pleie hud og pels.

NATURLIG MIDDEL - Veterinær formulert blanding av viktige naturlige, plantebaserte ingredienser som Aloe Vera og E-vitamin for å pleie sensitiv hud og lindre kjæledyrets kløer.

BRUK SOM NØDVENDIG - Vets beste hypoallergeniske hundesjampo kan brukes så ofte som nødvendig for å fjerne allergener uten å tørke ut hundens hud.


FUNGERER MED ANDRE BEHANDLINGER - Sjampoen påvirker ikke andre hundebehandlinger som lokale loppe- og flåttkontrollprodukter

BRUKSANVISNING
Påfør shampo jevnt over bløt pels. Unngå å få produktet i øyne. Skum og masser pelsen i 5 minutter. Skyll godt. Gjenta om nødvendig. Bade så ofte som nødvendig for normal, men sensitiv hud for å berolige tørr, kløende hud.

Ingredienser
Inneholder: Aloe Vera, Allantoin, Panthenol (vitamin B5) og vitamin E.

470ml. 

Mer informasjon
Merke Vet's Best
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.