Variocage Enkeltbur L

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Variocage Enkeltbur L Variocage Enkeltbur L
Variocage Enkeltbur L

Variocage Enkeltbur L

Variocage Enkeltbur L - Nyeste versjon Variocage hundebur! 

Sjekk om buret passer til din bil HER

Nyeste versjon VarioCage mange forbedringer fra forrige modell. Et sikkert og praktisk hundebur som også gir plass til annen bagasje. Dybden kan justeres på Variocage hundebur. Med noen enkle håndgrep tilpasses buret akkurat din bil! 

Nødutgang
Dersom det skulle oppstå en situasjon som medfører at dørene blokkeres, kan bakveggen løftes bort ved hjelp av noen enkle håndgrep.

Deformasjonssone
Ved en eventuell påkjørsel bakfra skal buret presses sammen på en kontrol- lert måte i samsvar med bilens defor- masjonssoner. Det innebærer at buret ikke skyver baksetet frem eller splintres, noe som reduserer skaderisiko for både passasjerer og hund.

”Hunden er menneskets beste venn”...... og venner skal man ta vare på. Å ta med seg hunden i bilen er noe vi alle gjør, men hvordan passer vi på at hunden vår kjenner seg trygg og er sikret i sin plass i bilen? Denne folderen presenterer våre sikker- hetsbur, som gir en unik beskyttelse for både mennesker og dyr ved en eventuell ulykke. Burene er konstruert for høyeste sikkerhet og er de eneste på markedet som oppfyl- ler de krav som stilles ved kollisjon bakfra. De er laget i stål og pulverlakkert i grå og svarte nyanser. Burene låses med en kraftig haspe som kan kombineres med nøkkel- lås. Burene har optimal lufting og ingen detaljer som kan skade hunden. Ved en eventuell ulykke finnes en nødut- gang bak. Burene er stille – ingen skramling! 

Mål:
Dybde: 760-1030mm (Justerbar)
Bredde: 555mm
Høyde: 650mm
Vekt: ca. 22 kg

Alle mål er utvendige mål. 

Mer informasjon
Merke mimSafe
EAN 7350069120007
Abonnement Nei
Dyr Hund
Produsent land Sverige
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.