Variocage Compact Enkeltbur L

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Variocage Compact Enkeltbur L Variocage Compact Enkeltbur L Variocage Compact Enkeltbur L Variocage Compact Enkeltbur L
Variocage Compact Enkeltbur L

Variocage Compact Enkeltbur L

Variocage Compact Enkeltbur L - Nyeste versjon Variocage hundebur! 

Sjekk om buret passer til din bil HER

Variocage Compact er et sikkert og praktisk hundebur som også gir plass til annen bagasje. Dybden på hundeburet kan justeres mellom oppgitte mål. Med noen enkle håndgrep tilpasses buret akkurat din bil! Perfekt for små hunder i vanlige familebiler. Sprinklene er tettere og spesielt tilpasset mindre hunders behov. 

Ved en eventuell påkjørsel bakfra skal buret presses sammen på en kontrollert måte i samsvar med bilens deformasjonssoner. Det innebærer at buret ikke skyver baksetet frem eller splintres, noe som reduserer skaderisiko for både passasjerer og hund. Dersom det skulle oppstå en situasjon som medfører at dørene blokkeres, kan bakveggen (nødutgang) løftes bort ved hjelp av noen enkle håndgrep.Rette sider gir hunden mer plass.

Enkelburene er nå likesidet, akkurat som dobbelburene. Døren på enkelbur er alltid hengslet på venstre side. Enklere montering. Nykonstruert nødutgang skåner bakseteryggen for rifter. Metallplate i kanten av døren med integrert håndtak. Avrundede kanter på gulvplatene skåner bilens interiør. Sikkerhetssperre på døren. Døren er forhåndsmontert i rammen. Tynnere plater gir lettere bur. Gassdemper i dørens nedkant. 

Mål:
Dybde: 600-820 mm (justrebar)
Bredde: 555 mm
Høyde: 650 mm

Dette hundeburet har en terskelhøyde på 23 cm og passer dermed inn i biler med kant ned i bagasjen!
Alle mål er utvendige mål.

Mer informasjon
Merke mimSafe
EAN 7350069120083
Abonnement Nei
Dyr Hund
Produsent land Sverige
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.