Trixie Dan ryggsekk

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Trixie Dan ryggsekk Trixie Dan ryggsekk Trixie Dan ryggsekk Trixie Dan ryggsekk Trixie Dan ryggsekk Trixie Dan ryggsekk
Trixie Dan ryggsekk

Trixie Dan ryggsekk

Gjør eventyret med ditt firbente følgesvenn enklere og mer komfortabel med Trixie Dan Ryggsekk til Hund og Katt i elegant grått. Denne ryggsekken er skapt for trygg og praktisk transport av små kjæledyr, og gir deg mange alternativer for å bære sekken.

Trixie Dan Ryggsekk til Hund og Katt Grå gir deg den ideelle løsningen for å ta med kjæledyret ditt ut på tur. Å bære kjæledyret på ryggen er ikke bare smart, det er også fysisk lettere for deg. Ryggsekken fordeler vekten jevnt, noe som gjør den mer behagelig enn å bære med håndtak eller på skulderen. Kjæledyret ditt vil sitte trygt inne i sekken, med god utsikt og tilstrekkelig luftgjennomstrømning gjennom nettingen.

Ryggsekken har lette justerbare skulderreimer med polstring for ekstra komfort. Den forsterkede formen gir ekstra stabilitet, og det justerbare beltet for midjen sikrer en tilpasset passform. Du kan også velge å bære sekken ved hjelp av håndtaket for enkel transport. Hendige nettinglommer gir praktisk oppbevaring, og nettingen sikrer god luftsirkulasjon for kjæledyret ditt.

Ryggsekken har en kort bånd som forhindrer kjæledyret i å hoppe ut, og en uttakbar bunnplate med lammeull-utseende (polyester) for ekstra komfort. Den maksimale belastningen er opptil 6 kg, og Trixie Dan Ryggsekk til Hund og Katt Grå er den perfekte følgesvennen for deg og ditt kjæledyr under utendørsaktiviteter.

34 x 44 x 26 cm

Max 6 kg

Mer informasjon
Merke Trixie
EAN 4011905288505
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.