Petsafe Treat & Train

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Petsafe Treat & Train Petsafe Treat & Train PetSafe® — Treat & Train™ Remote Reward Dog Trainer
Petsafe Treat & Train

Petsafe Treat & Train

Treat & Train sin belønningsmaskin fra Petsafe er oppfunnet av en veterinær og dyreatferdsekspert. Det er ett treningssystem basert på adferdsvitenskap på hvordan dyr lærer. Med hjelp av fjernkontrollen kan du belønne hunden med en eller flere godbiter selv om du er opp til 100m unna, fungerer også gjennom f.eks dører og vegger. 
Hver gang du belønner med å gi en godbit lager maskinen en lyd som hunden fort lærer seg at betyr at en godbit er på vei. 
Treat & Train er mye brukt ved lydighet -og agility trening, eller til "på plass trening" til eksempel hjemme når dørklokken ringer. 

Maskinen er testet og utviklet gjennom kliniske studier, og fem enkle spill er inkludert i bruksanvisningen og DVDen som følger med.
Timing er alt! Fjernkontroll gjør det mulig å belønne god oppførsel med presis timing, og gjør maskinen til ett flott verktøy for deg som vil ta treningen enda lengre.
Maskinen kan også stilles i automatisk stilling slik at den med jevne intervaller deler ut godbiter. 

4st D-batterier, medfølger ikke.

Vi anbefaler å bruke godbiter som ikke smuldrer eller er klissete. Harde godbiter er til å foretrekke, eller myke men faste godbiter som f.eks 100% rent tørket kjøtt. 

Mer informasjon
Merke Petsafe
EAN 759023080734
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.