Thundershirt Beroligende til Hund Grå M

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Thundershirt Beroligende til Hund Grå M Thundershirt Beroligende til Hund Grå M
Thundershirt Beroligende til Hund Grå M

Thundershirt Beroligende til Hund Grå M

Thundershirt Beroligende til Hund påfører hunden et konstant, lett trykk rundt kroppen som virker beroligende på de fleste hunder.

Thundershirt kan du bruke som et generelt treningsverktøy når hunden er redd tordenvær, nyttårsraketter, nærvøs for dyrlegebesøk, har en hund som gjør, har angst for støy, separasjonsangs, er redd bil/reise, angst for transportbur eller generell uro.

Thundershirt krever en del trening for å være en effektiv løsning mot mange former for uro og nervøsitet. Hos mange hunder vil man oppleve en reduksjon eller eliminering av symtomer på uro første gangen, men hos noen hunder må det prøves tre, fire ganger før man ser forbedringer.

Brukerveiledning
Thundershirt er utformet for å være trygt å ha på i lengre perioder når det passer for situasjonen eller problemet. Når riktig størrelse og riktig satt på med en behagelig passform, bør hunden være svært komfortable. Hvis din hunden skal ha på seg ThunderShirt i mer enn to timer om gangen, anbefales det at du fjerner ThunderShirt hver en til to timer i første perioder.

Størrelse
 Medium : 53 - 64 cm brystvidde / 12 - 18 kilo vekt

Mer informasjon
EAN 819505010175
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.