Simple Solution Extreme Flekk & Lukt fjerner 945ml

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Simple Solution Extreme Flekk & Lukt fjerner 945ml Simple Solution Extreme Flekk & Lukt fjerner 945ml
Simple Solution Extreme Flekk & Lukt fjerner 945ml

Simple Solution Extreme Flekk & Lukt fjerner 945ml

Rengjør trygt tøff urin, avføring og oppkastflekker. Simple Solution Extreme Stain and Odor Remover er 3X sterkere enn vår vanlige flekk- og luktfjerner, med en profesjonell styrke Pro-Bacteria™ og enzymformel som bryter ned, nøytraliserer og permanent fjerner flekker og lukt, samtidig som det fraråder gjentatte "besøk". Bekymringsfri bruk på tepper, møbeltrekk eller andre vannsikre overflater i hjemmet ditt. Trygg rundt barn og kjæledyr når den brukes som anvist.

DESIGNET FOR DE TØFFESTE LUKTENE OG ORGANISKE FLEKKER - Simple Solution Pet Extreme Stain and Odor-fjerner er tre ganger sterkere enn vår vanlige formel for å eliminere tøffe hunde- og kattelukter og flekker.

PROFESSIONAL STRENGTH FORMULA - Ekstrem flekk- og luktfjerner er en profesjonell styrke Pro-Bacteria™ og enzymformel som bryter ned og eliminerer flekker og lukt.

SPESIFIKKET FOR KJÆLEdyrlukt og ORGANISKE FLEKKER - Fjerner trygt og raskt hunde- og katturin, avføring og oppkast på tepper, møbeltrekk, sengetøy, stoffleker, klær eller andre vanntrygge overflater i hjemmet ditt

NY PATENTERT MULTIFUNKSJONELL SPRØYTE - Nå designet med en ny patentert 3-i-1 dysesprøyte (skum, tåke og strøm).

Innhold: 945ml

Mer informasjon
EAN 010279101377
Abonnement Nei
Dyr Hund, Katt
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.