Sherpa Deluxe Pet carrier Svart

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Sherpa Deluxe Pet carrier Svart Sherpa Deluxe Pet carrier Svart Sherpa Deluxe Pet carrier Svart
Sherpa Deluxe Pet carrier Svart

Sherpa Deluxe Pet carrier Svart

Den originale fly baggen fra Sherpa! Laget med smarte løsninger perfekt for flyturen. Ett transportbur elsket og brukt av hundeeiere over hele verden. Velg mellom tre ulike størrelser, kommer også nå i lilla! 

I solid nylon med skinndetaljer. En transport veske i høy kvalitet, skal du ha noe som skal brukes over tid er dette vesken for deg. Perfekt til å bruke om man reiser kollektivt eller har liten hund eller katt man bringer med seg i bag.
Godkjent av flyselskaper rundt om i hele verden. Den minste størrelsen går under flysetet. Ønsker du å bruke en større bag på fly må du kontakte flyselskapet for å høre hvilke krav de har med tanke på størrelse på bagen.

OBS: Størrelseguiden er veiledende og er hentet fra leverandør av Sherpa, og målene varierer på hvor mye tekstilen blir strekt ut. Vekt varierer jo selvfølgelig mye på hundens form og rygglengde. Alltid sammenlign baggens lengde og høyde med hundens lengde og høyde.  

Small - for hunder og katter opp til 3,5 kg
40 x 25 x 24 cm

Medium -  for hunder og katter opp til 7 kg
45 x 27 x 26 cm

Large - for hunder og katter opp til 10 kg
50 x 29 x 29 cm

"Du kan ha med ett kjæledyr i kabinen hvis de befinner seg i en transportboks/bur under hele flygningen. Det er et begrenset antall dyr om bord pr. avgang som tillates, så du bør derfor bestille plass til dyret i god tid for å være sikker på at du får det med deg i kabinen. Det er bare hunder og katter som aksepteres i kabin; andre dyr er velkomne i våre lasterom.

Kjæledyr i transportboks medbringes som håndbagasje, og annen håndbagasje er derfor ikke tillatt.
Buret/transportboksen dyret fraktes i må være lukket, og plassert under setet foran deg under taxing, take off og landing. Transportboksen skal være plassert på gulvet foran passasjeren under hele flygningen. Av hensyn til dyrets helse skal buret være så stort at dyret skal kunne stå oppreist, snu seg og legge seg i en naturlig posisjon. Dersom størrelsen på buret ikke gir dyret mulighet til å stå oppreist vil vårt flyplasspersonale ikke akseptere dyr og bur for transport.

Det er ikke tillatt å ta med dyr i vanlige bager eller esker. Vi anbefaler at du transporterer dyret i en Sherpa - veske/bag, modell small, en myk bag, som er godkjent av SAS for transport av dyr. Du kan også bruke et annet merke så lenge det er godkjent for flytransport. Hvis du ikke har et godkjent bur som er beregnet for transport av dyr kan du kjøpe dette hos TRUST, eller dyrebutikker."

Hentet fra sas.no sine sider

SAS: 
maks 40x25x23 cm
Norwegian: maks 43x31x20cm (kun innland)

Mer informasjon
Abonnement Nei
Dyr Hund, Katt
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.