Seleverkstedet Joring Belt kjørebelte/joggebelte

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Seleverkstedet Joring Belt kjørebelte/joggebelte Seleverkstedet Joring Belt kjørebelte/joggebelte Seleverkstedet Joring Belt kjørebelte/joggebelte
Seleverkstedet Joring Belt kjørebelte/joggebelte

Seleverkstedet Joring Belt kjørebelte/joggebelte

En svært behagelig og lett kjørebelte i flott utførelse som egner seg like godt til løping/canicross som til skigåing og daglige lufteturer eller joggeturer. Med kjørebelte og joring line/kjørestrikk har du begge hender fri og det gir deg en bedre balanse når du løper eller går på ski sammen med hund.

- Beltet leveres med avtagbare stropper som kan festes rund lårene for å holde beltet nede på hoftene.  Dette gjør at kjørebeltet holder seg riktig plassert ved mer aktiv bevegelse som f.eks løping, hurtig gange eller med ski. Samtidig er det enkelt å klipse av om man ønsker å bruke det som et vanlig magebelte for turbruk, på sti eller i fjellet.

- Beltet er utstyrt med mobillomme bak slik at du kan ha med deg kort og mobil på tur.

- Kjørebeltet har også solide D-ring fester i sidene om man også ønsker å trekke pulk samtidig. I stedet for krokfestet i sveiset stål, kan man også koble beltet med Seleverkstedet Joring Release Strap. Dette gir en jevn og god støtte da to trekkpunkt fordeler kraften jevnere rundt kroppen. Hunden kan også da lett løses ut om det skulle oppstå en situasjon der det er nødvendig.

- God komfort for aktivitet med hund: EVA-foam i ryggstøtten og fode reimløsninger. Sammen med vår Rush Joring Line kjørestrikk får du og hunden din den gode opplevelsen med økt aktivitet.

- God reimlengde for one size fits all. Med ekstra lange remmer både i livvidde og rundt lår, passer dette kjørebeltet de aller fleste. Overflødig remlengde kan skråklippes og brennes enkelt med en lighterflamme noen sekunder på klippstedet for å hindre at endene blir flisete.

- Topp kvalitet! Kjørebeltet er laget i solide materialer, gode sømmer vegansk skinn og med sveiset stålkrok i toppklasse. Et kjørebelte som er like bra som det ser ut.

Mer informasjon
Merke Seleverkstedet
EAN 7090001101021
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.