Seleverkstedet Hoftesekk med strikk kobbel

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Seleverkstedet Hoftesekk med strikk kobbel Seleverkstedet Hoftesekk med strikk kobbel Seleverkstedet Hoftesekk med strikk kobbel Seleverkstedet Hoftesekk med strikk kobbel
Seleverkstedet Hoftesekk med strikk kobbel

Seleverkstedet Hoftesekk med strikk kobbel

Belte, hoftesekk og strikkobbel i ett! Solid kjørestrikk fra Seleverkstedet på 160cm eller 260cm, spesielt utviklet for å gjøre turen så komfortabel som mulig for både hund og eier.

I denne nøye sammensatte pakken får du kjørestrikk på 160cm eller 260cm, en rød hofteveske som du enkelt kan passe små ting i om dere skal på ski tur, fjelltur eller lignende og ikke har bruk for en hel ryggsekk med på tur. Følger også med en hanefot slik at du enkelt kan bruke den til to hunder, og en låsereim.

Hoftesekken er svært behagelig og romslig. Sekken rommer to liter og har i tillegg plass til en drikkeflaske på hver side slik at kan ta med vann til deg og hunden. I tillegg får du med mobiltaske som er festet foran på beltet. Hoftesekken har også et lite rom i underkant med egen åpning der du kan ha hundeposer lett tilgjengelig.

Hoftesekken har svært behagelig polstring og D-ringer i sidene som gir en jevn trykkfordeling når du bruker kjørestrikk festet i D-ringene med vår hanefot m/låsereim. Den kommer i to farger, enten sort eller rød/sort. 

 

Mer informasjon
Merke Seleverkstedet
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.