Seleverkstedet Fleece Dog Boot potesokker grey 4pk

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Seleverkstedet Fleece Dog Boot potesokker grey 4pk Seleverkstedet Fleece Dog Boot potesokker grey 4pk Seleverkstedet Fleece Dog Boot potesokker grey 4pk
Seleverkstedet Fleece Dog Boot potesokker grey 4pk

Seleverkstedet Fleece Dog Boot potesokker grey 4pk

Deilig og myk potesokk i god fleece-kvalitet som gir beskyttelse og samtidig er veldig behagelig på for hunden.

Potesokkene er sydd med gode sømmer i siden og sømløst tåparti for bedre slitestyrke. Perfekt for tørt føre for å beskytte hundens poter på barmark, is og skareføre. Potesokkene gir god beskyttelse uten at hunden mister følelsen med underlaget. Dette er viktig for både balanse og bevegelse.

Komfort og kvalitet for hunden
Fleecen er myk og behagelig for å beskytte poten. Sokkene er sydd med stoffkvalitet, søm og borrelås i toppklasse.

Bruksområde Fleece potesokk
Denne potesokken egner seg godt i tørr snø og barmark.

Hvilken størrelse på potesokk? 

Størrelse

Størrelse Høyde Bredde Passer til poteomkrets
Mini 5,5cm 4,5cm 6-8cm
Mini+ 6,5cm 5,5cm 8-10cm
XXS 8,0cm 6,5cm 10-12cm
XS 9,5cm 7,5cm 12-14cm
S 11,0cm 8,5cm 14-16cm
M 12,0cm 9,5cm 16-18cm
L 13,0cm 10,5cm 16-19cm
XL 14,5cm 11,5cm 19-21cm


Borrelås

Seleverkstedet leverer hundesokker uten elastisk borrelås. Dette er fordi vi opplever at hundesokker med elastisk borrelås har lettere for å falle av under bruk. Dersom de strammes litt for hardt, er det fare for at den elastiske borrelåsen strammer for mye. Dette kan gjøre at blodomløpet i leddet hindres om de ikke er i stadig bevegelse. Dersom den ikke strammes så hardt, vil det alltid være litt elastikk igjen slik at borrelåsen kan glippe over poten når hunden tråkker ned i snøen eller sparker godt fra.

Bruk av hundesokker
Når du har satt på sokken, løft det andre beinet opp slik at hunden står ordentlig på beinet med sokken på – da er det lettere å se om sokken passer. Den skal ikke stramme for mye rundt poten, ei heller henge og slenge. Løft opp beinet med sokken, napp i sokken og forviss deg om at den ikke slipper over poten.

Gi sokkene lengre levetid
Potesokker er en forbruksvare, men du kan gi de lengre levertid med enkle knep. Lange klør sliter på potesokker, men kan også være skadelig for hunden. Hold klør korte og fil de lett etter kloklipp. Børst sokkene fri for grus og pass på at det aldri er grus innvendig i sokken.

NB! Når det har gått hull i en sokk, kan den ikke lenger brukes. Da er det fare for at det kan komme stein eller snø inni sokken og forårsake skade på poten til hunden.

Mer informasjon
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.