Seleverkstedet Comfort Sele XXS

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Seleverkstedet Comfort Sele XXS Seleverkstedet Comfort Sele XXS Seleverkstedet Comfort Sele XXS
Seleverkstedet Comfort Sele XXS

Seleverkstedet Comfort Sele XXS

En allsidig og komfortabel hundesele som passer de aller fleste hunderaser! Godt egnet for de daglige lufteturene, hvor komfort og bevegelsesfrihet er i fokus! 

Selen har mye regulering rundt hals og bryst, noe som gjør at den er veldig justerbar og enkel å tilpasse din hund. Om du står mellom to størrelser anbefales det å gå opp en størrelse. 

Denne hundeselen er laget av solide og myke materialer, uten punkter som gnager mot pelsen eller huden til hunden. Ryggstykket skal rekke omtrent halvveis mellom skulder og hale. Selen har stort justeringsspenn og det anbefales å gå opp i størrelse om man er midt i mellom.

Hundeselen har to D-ringer, en for leiebånd og en for sporline. D-ringen på oversiden brukes for vanlig luftetur med bånd/kobbel. D-ringen på undersiden brukes for å feste sporline slik at linen henger sentrert under hunden når dere går spor. Med den regulerbare halsåpningen kan du gjøre åpningen romslig, slik at hunden har frie luftveier når den søker med nesen i bakken.

På ryggstykket finner du en smart lomme hvor du blant annet kan legge inn hundeposer.
Selen er sydd i beste kvalitet nylon med refleks, låsespenner, klikkspenner UTX Flex® og søm i toppklasse. De elegante skinndetaljene forsterker ringfestene, og gir i tillegg selen et designuttrykk som er flott for øyet.

Størrelse
Str - Rygglengde - Omkrets bryst
XXS - 30-39 cm - 35-55 cm

Mer informasjon
Merke Seleverkstedet
EAN 7090001100659
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.