Royal Canin Sterilised Gravy 12x 85 g

 • watch_laterPå vei inn
 • doneGratis frakt over 899 kr!
 • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
ROYAL CANIN STERILISED GRAVY 12X 85 G
ROYAL CANIN STERILISED GRAVY 12X 85 G

Royal Canin Sterilised Gravy 12x 85 g

Royal Canin Sterilised våtfôr er spesielt for steriliserte og kastrerte voksne katter over 1 år. 

Kastrerte og/eller steriliserte katter har andre behov enn katter som ikke har blitt kastrert eller sterilisert. Derfor er Royal Canin Sterilised våtfôr sammensatt spesielt med tanke på de ernæringsmessige behovene hos voksne, kastrerte og/eller steriliserte katter. Med et kontrollert energiinnhold og et moderat fettinnhold, bidrar det til å begrense sjansen for at katten din blir overvektig – særlig når det gis i passelige daglige rasjoner. Dette våtfôret er utviklet i henhold til den optimale ernæringsmessige profilen som instinktivt foretrekkes av voksne katter – for å sikre at de får i seg de næringsstoffene de trenger for å opprettholde en generelt god helse. Det inneholder også en nøyaktig tilpasset balanse av mineraler som bidrar til å fremme sunne urinveier hos katten. For å imøtekomme de individuelle preferansene til enhver katt er Royal Canin Sterilised tilgjengelig som våtfôr i en myk og velsmakende paté, en smakelig saus eller som tørrfôr med velsmakende og knasende fôrkuler.Hvis du vurderer blandet fôring, følger du ganske enkelt fôringsveiledningen vår for å sikre at katten får en nøyaktig mengde av både våt- og tørrfôr for optimale fordeler.

Fordeler med Royal Canin Sterilised våtfôr

 • Sunne urinveier
  Royal Canin Sterilised våtfôr hjelper til å vedlikeholder et sunt urinveissystem.
 • Opprettholder idealvekten
  Hjelper å vedlikeholde idealvek og sørger for at katten ikke legger unødvendig på seg.
 • Optimeal profil
  Katten foretrekker Royal Canins unike formel for våtfôr

Hvorfor ikke bestille Royal Canin kattemat som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for kattemat! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Ingredienser: Kjøtt og biprodukter AV animalsk opprinnelse, biprodukter AV vegetabilsk opprinnelse, Mineraler, vegetabilske proteinekstrakter, sukkerstoffer 

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 40 IE, E1 (Jern): 4,5 mg, E2 (Jod) : 0,5 mg, E4 (Kobber): 3 mg, E5 (Mangan): 1,5 mg, E6 (sink): 15 mg. ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 9% - Fett: 2,5% - Aske: 1,6% - Råfiber: 1,5% - Væske: 81,5%.

Innhold: 12 x 85 gram

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 9003579311295
Abonnement Ja
Dyr Katt
Konsistens Våtfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Spesielle behov Kastrert
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.