Royal Canin Oral Care 8kg

Abonnementsdetaljer
  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Oral Care 8kg
Royal Canin Oral Care 8kg

Royal Canin Oral Care 8kg

Komplett og balansert fôr til voksne katter - Anbefalt for å bidra til å redusere dannelsen av plakk og oppbygging av tannstein

ROYAL CANIN® Oral Care er en presist balansert næringssammensetning som bidrar til å vedlikeholde kattens munnhelse ved å redusere dannelsen av plakk på tennene. Det inneholder også et høyt proteininnhold for å støtte og styrke kattens muskler, skjelett og tenner.Når du leter etter et kosthold som støtter kattens tenner og munnhulen, er det viktig å være klar over at ROYAL CANIN® Oral Care har to virkninger: mekanisk og kjemisk.ROYAL CANIN® Oral Care er spesialdesignet for en rettet virkning. Oral Care-fôrkulenes størrelse, tekstur og form oppmuntrer katter til å tygge grundig. Denne mekaniske handlingen gir en daglig tannbørsteeffekt som bidrar til å redusere dannelsen av plakk på tennene.Denne sammensetningen er også beriket med et aktivt dentalt virkemiddel (kalsiumkelatorer) som utfører en kjemisk handling ved å binde kalsiumet i spyttet for å bidra til å begrense mineralisering av plakk.Det er klinisk dokumentert at ROYAL CANIN® Oral Care gir synlige resultater etter bare 28 dager med kontinuerlig bruk, ved å redusere opptil 59 % av tannsteindannelsen.

SAMMENSETNING: tørket fjørfeprotein, ris, mais, vegetabilsk proteinisolat*, animalsk fett, maismel, vegetabilske fibre, hydrolysat av animalsk protein, hvete, maisgluten, mineraler, betefiber, fiskeolje, fruktooligosakkarider, soyaolje, psylliumfrø og -skall.

TILSETNINGSSTOFFER (pr. kg): Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin A: 24500 IE, Vitamin D3: 700 IE, E1 (Jern): 36 mg, E2 (Jod): 3,6 mg, E4 (Kobber): 11 mg, E5 (Mangan): 47 mg, E6 (Sink): 99 mg, E8 (Selen): 0,06 mg - Konserveringsmidler - Antioksidanter.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 30 % - Fett: 15 % - Aske: 7 % - Råfiber: 5,2 % - Pentanatriumtrifosfat: 2 g/kg.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550721622
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Spesielle behov Tannhelse
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.