Royal Canin Light Weight Care Medium 12kg

Abonnementsdetaljer
  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Light Weight Care Medium 12kg
Royal Canin Light Weight Care Medium 12kg

Royal Canin Light Weight Care Medium 12kg

Fullfôr til hunder - Tilpasset voksne og eldre hunder av middelsstor raser (fra 11 til 25 kg) - Fra 12 måneders alder - Hunder med tendens til vektøkning

Mange kjæledyr er overvektige og lider under store belastninger på leddene, og generelt dårlig helse. Det er lett å redusere mengden kalorier ved å gi hunden din mindre porsjoner av det vanlige fôret. Hunden din vil da gå ned i vekt, men dette er en snarvei til underernæring. Våre fôr med fokus på vekt, justerer kaloriene, men har høyt næringsinnhold. Hjelp hunden din med å gå ned i vekt med komplett, smakfull og mettende ernæring.Egnet for hunder som veier mellom 11 kg og 25 kg. ROYAL CANIN® Light Weight Care Medium hjelper hunden din med å holde vekten.Begrensning av mengden kalorier begrenser som regel mengden protein også. Noe som fører til at hunden mister muskelmasse istedenfor fett. Men alle oppskriftene fra Royal Canin inneholder lettfordøyelige proteiner.For å hjelpe hunden din med å holde en lettere vekt, er fôrene våre laget med tilpassede innhold av fett og kalorier. Fett har et høyt energiinnhold, hele 9 kalorier for hvert gram fordøyd, nesten to ganger så mange som for proteiner og karbohydrater.En optimal kombinasjon av løselige og uløselige fibre, inkl. psyllium, bidrar til at hunden din føler seg mett og tilfreds. Gode nyheter for hunder som skal gå ned i vekt. Fôret sørger også for regelmessig avføring og bidrar til å opprettholde en sunn tarmflora.Omega-3-fettsyrene har mange gode kvaliteter, ikke minst betennelsesdempende virkning. Fôret er rikt på de verdifulle langkjedede omega-3-fettsyrene EPA og DHA, som bidrar til å støtte hundens ledd.Tørrfôret har form og tekstur som en smultring, slik at hunden din tygger mer. Noen hunder sluker fôret sitt. De spiser saktere hvis de tygger mer. Det gir kroppen mer tid til å registrere metthetssignalet.Light Weight Care-ernæringsprogrammet vårt byr på to fôrtyper: Et knasende tørrfôr og en deilig paté i pose, begge fôrtypene er komplette og utfyller hverandre på en perfekt måte. Hvorfor ikke legge patéen til som en deilig topping på tørrfôret?Ikke bare ta vårt ord på det. Vitenskapelige tester hos Royal Canin viste at 80 % av litt overvektige hunder fôret med ROYAL CANIN® MEDIUM Light Weight Care gikk ned i vekt på 8 uker.

SAMMENSETNING: tørket fjørfeprotein, vegetabilske fibre, mais, hvete, bygg, maisgluten, hydrolysat av animalsk protein, maismel, animalsk fett, ris, betefiber, cellulosepulver, vegetabilsk proteinisolat*, gjærsorter og deler av disse, fiskeolje, mineraler, fruktooligosakkarider, psylliumfrø og -skall, soyaolje, hydrolysert gjær (kilde til mannanoligosakkarider), hydrolysat av krepsdyr (glukosaminkilde), mel av ringblomst, hydrolysat av brusk (kondroitinkilde).

TILSETNINGSSTOFFER (pr. kg): Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin A: 22000 IE, Vitamin D3: 1000 IE, Jern (3b103): 34 mg, Jod (3b201, 3b202): 3,4 mg, Kobber (3b405, 3b406): 10 mg, Mangan (3b502, 3b504): 44 mg, Sink (3b603, 3b605, 3b606): 133 mg, Selen (3b801, 3b811, 3b812): 0,05 mg, L-karnitin: 200 mg - Konserveringsmidler - Antioksidanter.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 27,0 % - Fett: 11,0 % - Aske: 4,8 % - Råfiber: 11,8 %.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550928588
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Mellomstor (11 - 25 kg)
Spesielle behov Lite karbohydrater, Overvekt og vektkontroll
Vekt 12kg
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.