Royal Canin Hair & Skin Care 10 kg

Abonnementsdetaljer
  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Hair & Skin Care 10 kg
Royal Canin Hair & Skin Care 10 kg

Royal Canin Hair & Skin Care 10 kg

Hvorfor ikke bestille Royal Canin kattemat som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for kattemat! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi! 

Royal Canin Hair & skin Care er balansert og komplett ernæring for voksne katter av alle raser - støtter vakker og sunn hud og pels hos katten


Hudcellene fornyer seg hele tiden og har dermed et betydelig næringsbehov. Enkelte katter har følsom hud noe som gir seg uttrykk i dårlig pelskvalitet. Dette kan forbedres med riktig og balansert ernæring.

Royal Canin hair & skin care er nettopp et ernæringsmessig balansert kattefôr som hjelper til å vedlikeholde sunn hud og pels.

Kattematen fra Royal Canin har et balansert næringsinnhold inkludert et eksklusivt kompleks av aminosyrer og vitamin B, som hjelper til med å støtte hudens barrierefunksjon.Inneholder proteiner av høy kvalitet (LIP*) og fettsyrene omega-6 og omega-3 som er kjent for den fordelaktige virkningen på hud og pels.

*LIP: Proteiner valgt for sin høye fordøyelighet (over 90%) for sunn fordøyelse og god avføringskvalitet.

BEVIST RESULTAT: Betydelig bedring i pelsens kvalitet etter 21 dagers* eksklusiv bruk av Royal canin Hair & Skin Care *Intern studie hos Royal Canin, 2006.

Et balansert innhold av mineraler bidrar til sunne urinveier hos katten.
Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550721752
Abonnement Ja
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Spesielle behov Hud, Pels
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.