Royal Canin Maxi Dermacomfort 10kg

Abonnementsdetaljer
  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Maxi Dermacomfort 10 kg Royal Canin Maxi Dermacomfort 10 kg ny pose
Royal Canin Maxi Dermacomfort 10 kg

Royal Canin Maxi Dermacomfort 10kg

Royal Canin Maxi Dermacomfort er et komplett hundefôr til voksne og modne hunder av større hunderaser (vekt mellom 26 og 44 kg) over 15 måneders alder. For hunder med tendens til hudirritasjon, dårlig pels og kløe.

Reduced Allergen Formula: Spesifikk sammensetning med utvalgte proteiner av svært høy kvalitet. Royal Canin Maxi Dermacomfort er spesielt velegnet til hunder som har tendens til hudirritasjon og kløe.

Healthy Skin Cocktail: En unik kombinasjon av næringsstoffer som bl.a. omfatter et patentert kompleks som styrker hudens barrierefunksjon, og fettsyrene omega-6 (inkl. gammalinolensyre) og omega-3 (inkl. EPA og DHA) som er gunstige for huden.

Høy smakelighet: Royal Canin Maxi Dermacomfort Tilfredsstiller appetitten hos hunder av store raser takket være nøye utvalgte smakssammensetninger.

Hvorfor ikke bestille Royal Canin hundefôr som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for hundefôr! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Mer informasjon
Merke Royal Canin
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Ja
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Stor (26 - 44 kg)
Spesielle behov Hud
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.