Royal Canin British Shorthair Adult 10 kg

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin British Shorthair Adult 10 kg
Royal Canin British Shorthair Adult 10 kg

Royal Canin British Shorthair Adult 10 kg

 

Royal Canin British Shorthair er et balansert og komplett kattefô til voksne katter. Spesielt tilpasset katter av rasen   Shorthair

Optimal for muskelmassen:  Canin kattemat bidrar til å opprettholde muskelmassen gjennom et optimalt innhold av protein og L-karnitin, og beskytter leddene takket væ kalsium, fosfor og fettsyrene EPA og DHA.

Tannhelse:  form og konsistens er utformet for å oppmuntre katten til å tygge, noe som bidrar til god tann- og munnhygiene.

Stø en sunn hjertefunksjon:  Canin kattemat inneholder næ taurin, EPA og DHA som bidrar til å holde hjertemuskelen sunn.


 
Tø fjø, vegetabilsk proteinisolat*, ris, mais, animalsk fett, maisgluten, vegetabilske fibre, hydrolysat av animalsk protein, sikorifiber, mineralsalter, soyaolje, fiskeolje, frukto-oligo sakkarider, hydrolysert gjæ (kilde til mannan-oligo-sakkarider), boragoolje, hydrolysat av krepsdyr (glukosaminkilde), tagetes erecta ekstrakt (luteinkilde), hydrolysat av brusk (kondroitinkilde). *L.I.P.: Utvalgte proteiner som utnyttes meget godt av kroppen.
Mer informasjon
Merke Royal Canin
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Ja
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.