Royal Canin Sterilised Kitten Jelly 12x85g

Utsolgt
Tilbudspris kr 135,20 Vanlig pris kr 169
  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
-20%
Royal Canin Sterilised Kitten Jelly 12x85g Royal Canin Sterilised Kitten Jelly 12x85g
Royal Canin Sterilised Kitten Jelly 12x85g

Royal Canin Sterilised Kitten Jelly 12x85g

Komplett fôr til katter - Spesielt til steriliserte kattunger (fra 6 til 12 måneders alder) (tynne skiver i gelé)

Myk tekstur for melketenner
Biter med optimal størrelse, smak og tekstur for kattunger i vekst

Kan bidra til å støtte immunforsvaret
Næringsstoffer, inkludert vitamin C og E, for å støtte utviklingen av immunforsvaret

Støtter kontrollert vekst og vekt
Tilpasset fettinnhold for å bidra til å begrense vektøkning

Mikrobiom støtte
Prebiotika og svært lettfordøyelige proteiner for å fremme en sunn balanse i tarmfloraen

ROYAL CANIN® Kitten Sterilised Jelly-våtfôr er sammensatt spesifikt for å støtte de ernæringsmessige behovene hos kastrerte kattunger i «konsolideringsfasen» av veksten. Dette kattungefôret egner seg til kastrerte kattunger som er mellom 6 og 12 måneder gamle. I denne perioden går kattungen gjennom en periode med viktige fysiske og atferdsmessige endringer. Dette skreddersydde våtfôret byr på saftige biter i gelé med en optimal størrelse, tekstur og smak for kattunger i vekst. Det har også et moderat fettinnhold for å bidra til å redusere risikoen for vektøkning, samtidig som det inneholder optimale nivåer av protein, kalsium og fosfor for en sunn utvikling. For DK: sunn vekst i stedet for utvikling Dette fôret inneholder også næringsstoffer som vitamin C og E for å fremme utviklingen av immunforsvaret hos kattungen. Takket være en kombinasjon av nyttig prebiotika (MOS) og svært lettfordøyelige proteiner, bidrar ROYAL CANIN® Kitten Sterilised Jelly-våtfôr også til å støtte en sunn balanse i tarmens mikrobiota (tarmflora) for en god fordøyelse. ROYAL CANIN® Kitten Sterilised Jelly-våtfôr er laget for å tilfredsstille selv den mest kresne katten. Dette våtfôret gir den kastrerte kattungen din en positiv sanseopplevelse, fremmer væskeopptaket og er perfekt for blandet fôring i kombinasjon med tørrfôret ROYAL CANIN® Kitten Sterilised. Når den kastrerte kattungen din har blitt 12 måneder gammel, trenger den et fôr som er spesialtilpasset for å dekke de ernæringsmessige behovene hos voksne katter. På dette stadiet kan du bytte over til ROYAL CANIN®-produktene for voksne kastrerte katter, som er tilgjengelige både som tørrfôr og våtfôr i variantene paté, saus og gelé.

SAMMENSETNING: kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, ekstrakt av vegetabilske proteiner, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, mineraler, oljer og fett, gjær. 

TILSETNINGSSTOFFER (pr. kg): Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 120 IE, Jern (3b103): 3 mg, Jod (3b202): 0,3 mg, Kobber (3b405, 3b406): 2,4 mg, Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 0,8 mg, Sink (3b603, 3b605, 3b606): 8 mg. 

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 10,5 % - Fett: 3,5 % - Aske: 1,5 % - Råfiber: 0,9 % - Væske: 81,7 % - Kalsium: 0,23 % - Fosfor: 0,20 % - Vitamin E: 95 mg/kg - Vitamin C: 40 mg/kg.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 9003579007167
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Våtfôr
Alder Kattunge
Spesielle behov Kastrert
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.