Royal Canin Sterilised Kitten Gravy 12x85g

 • donePå lager
 • doneGratis frakt over 899 kr!
 • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
Royal Canin Sterilised Kitten Gravy 12x85g Royal Canin Sterilised Kitten Gravy 12x85g
Royal Canin Sterilised Kitten Gravy 12x85g

Royal Canin Sterilised Kitten Gravy 12x85g

Royal Canin Sterilised Kitten er et komplett fôr til katter. Dette våtfôret er spesielt til steriliserte kattunger (fra 6 til 12 måneders alder) (tynne skiver i saus)

Fordeler med Royal Canin Sterilised Kitten

 • Myk tekstur for melketenner
  Biter med optimal størrelse, smak og tekstur for kattunger i vekst
 • Kan bidra til å støtte immunforsvaret
  Næringsstoffer, inkludert vitamin C og E, for å støtte utviklingen av immunforsvaret
 • Støtter kontrollert vekst og vekt
  Tilpasset fettinnhold for å bidra til å begrense vektøkning
 • Mikrobiom støtte
  Prebiotika og svært lettfordøyelige proteiner for å fremme en sunn balanse i tarmfloraen

Royal Canin Sterilised Kitten våtfôr er sammensatt spesifikt for å støtte de ernæringsmessige behovene hos kastrerte kattunger i «konsolideringsfasen» av veksten. Dette kattungefôret egner seg til kastrerte kattunger som er mellom 6 og 12 måneder gamle. Dette er en periode som er preget av både fysiske og atferdsmessige endringer. Dette skreddersydde våtfôret byr på saftige biter i saus med en optimal størrelse, tekstur og smak for kattunger i vekst. Det har også et moderat fettinnhold for å bidra til å redusere risikoen for vektøkning, samtidig som det inneholder optimale nivåer av protein, kalsium og fosfor for en sunn utvikling. Dette fôret inneholder også næringsstoffer som vitamin C og E for å fremme utviklingen av immunforsvaret hos kattungen. Takket være en kombinasjon av nyttig prebiotika (MOS) og svært lettfordøyelige proteiner, bidrar Royal Canin Sterilised Kittenvåtfôr til å støtte en sunn balanse i tarmens mikrobiota (tarmfloraen) for en god fordøyelse. Royal Canin Sterilised Kitten våtfôr er laget for å tilfredsstille selv den mest kresne katten. Dette våtfôret gir den kastrerte kattungen din en positiv sanseopplevelse, fremmer et sunt væskeopptak og er perfekt for blandet fôring i kombinasjon med tørrfôret Royal Canin Sterilised Kitten. Når den kastrerte kattungen din har blitt 12 måneder gammel, trenger den et fôr som er spesialtilpasset for å dekke de ernæringsmessige behovene hos fullvoksne katter. På dette stadiet kan du bytte over til ROYAL CANIN®-produktene for voksne katter, som er tilgjengelige både som tørrfôr og våtfôr i variantene paté, saus og gelé.

SAMMENSETNING: kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, ekstrakt av vegetabilske proteiner, korn, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, mineraler, oljer og fett, gjær.

TILSETNINGSSTOFFER (pr. kg): Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 110 IE, Jern (3b103): 2 mg, Jod (3b202): 0,37 mg, Kobber (3b405, 3b406): 2,9 mg, Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 0,7 mg, Sink (3b603, 3b605, 3b606): 7 mg.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner: 11,0 % - Fett: 3,5 % - Aske: 1,6 % - Råfiber: 0,7 % - Væske: 80,3 % - Kalsium: 0,28 % - Fosfor: 0,21 % - Vitamin E: 100 mg/kg - Vitamin C: 40 mg/kg.

Innhold: 12 x 85 gram

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 9003579007129
Abonnement Nei
Dyr Katt
Konsistens Våtfôr
Alder Kattunge
Spesielle behov Kastrert
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.