Royal Canin Digestive Care 12 x 85g

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Digestive Care 12 x 85g
Royal Canin Digestive Care 12 x 85g

Royal Canin Digestive Care 12 x 85g

Fullfôr til hunder - Tilpasset voksne hunder over 10 måneder - Hunder med sensitiv fordøyelse

Fordøyelsesubehag er ikke morsomt for noen, heller ikke for hunden din. Et kosthold som inneholder næringsstoffer av høy kvalitet, bidrar ikke bare til hundens tarmfunksjon, men også til det generelle velvære.ROYAL CANIN® Digestive Care Loaf passer til hunder av alle størrelser.ROYAL CANIN® Digestive Care Loaf er testet ved Royal Canins kenneler, og fôret inneholder svært fordøyelige proteiner samt en blanding av prebiotika og fibre for en balansert tarmflora – som igjen bidrar til en optimal avføringskvalitet.Royal Canin tar proteiner på høyeste alvor. Det er derfor vi kun bruker proteiner av høyeste kvalitet, tilpasset hundens eksakte behov. ROYAL CANIN® Digestive Care Loaf inneholder fordøyelige proteiner kjent som L.I.P., i tillegg til en rekke prebiotika for en sunn tarmflora.En nøyaktig balanse av løselige og uoppløselige fibre er dessuten inkludert i ROYAL CANIN® Digestive Care Loaf for å begrense fermentering og støtte en sunn passasje gjennom tarmen.I tillegg til denne smakelige pateen er vårt Digestive Care-ernæringsprogram også tilgjengelig som knasende fôrkuler. Begge er ernæringsmessig komplette og utfyller hverandre perfekt. Prøv gjerne patéen som en smakelig topping til fôrkulene.Gå over til å fôre hunden din med ROYAL CANIN® Digestive Care, og opplev fordelene ved høykvalitets næringsstoffer utviklet for optimal tarmfunksjon og bedre absorpsjon.

SAMMENSETNING: Kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, korn, oljer og fett, mineraler, forskjellige sukkerarter.   

TILSETNINGSSTOFFER (per kg): Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 190 IE, E1 (Jern): 5 mg, E2 (Jod): 0,3 mg, E4 (Kobber): 2,4 mg, E5 (Mangan): 1,4 mg, E6 (Sink): 14 mg - Teknologiske tilsetningsstoffer: Klinoptilolitt av sedimentær opprinnelse: 2,2 g.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Protein: 8,6% - Fett: 5,7% - Aske: 1,9% - Råfiber: 1,3% - Vann: 79,0%

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 9003579008775
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Våtfôr
Alder Voksen
Spesielle behov Fordøyelse
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.