Provit Våtfor Lam 800g

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Provit Våtfor Lam 800g
Provit Våtfor Lam 800g

Provit Våtfor Lam 800g

Provit Lam er et fullfôr til hund basert på kun én proteinkilde - lam. Provit Lam er et fôr med høy smakelighet og lavt fettinnhold, for voksne hunder som elsker lam. Fôret inneholder ikke korn og er glutenfritt. Omega-3 fra linfrøolje støtter leverens funksjon, og kan bidra til sunn pels, redusert irritasjon i hud og poter og kan i tillegg virke forebyggende mot hjerte- og karsykdommer. 

Provit Lam er et monoproteinprodukt fra Provit som er spesielt utviklet for voksne hunder. Fôret passer spesielt godt til sensitive hunder og hunder med allergi eller fôrintolleranse. Provit Lam egner seg godt i en elimineringsdiett, ettersom du er sikret at hunden din kun får næring fra én proteinkilde. 

Et tips til varme sommerdager, eller for ekstra aktivisering av hunden, er å fylle fôret i en aktiviseringsleke, legge denne i fryseren for så å gi denne til hunden når den er fryst. Provit Lam er også fin å blande ut i vann for å øke vanninntaket til hunden.

SAMMENSETNING:
Ferskt kjøtt og innmat fra lam, vann, linfrøolje, teknologiske tilsetninger.
Vitamin D3 270IU, mangan fra mangansulfat 1,8 mg, sink fra sinkoksid 27 mg, jod fra kaliumjodid 0,23 mg. 

NÆRINGSINNHOLD:
Protein 11%, fett 6%, aske 2%, fiber 0,1%, vann 80%, kalsium 0,35%, fosfor 0,18%

Energi (OE kcal/kg) 950. 

HOLDBARHET:
Uåpnet boks i romtemperatur minimum 2 år. Åpnet boks 3-4 dager i kjøleskapet. 

Om Provit: Provit er et kvalitetsfôr som kan bidra til bedre helse for hunden din. Fôret er produsert av overskuddet fra norske kjøttråvarer, ved å velge Provit bidrar du dermed også i kampen mot matsvinn. 
Du kan med trygghet og god samvittighet gi hunden din Provit. 

Mer informasjon
Merke Provit
EAN 7037204798344
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Våtfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Smak Lam
Vekt 800g
Produsent land Norge
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.