Petosan Ultimate Dental Kit M

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Petosan Ultimate Dental Kit M
Petosan Ultimate Dental Kit M

Petosan Ultimate Dental Kit M

Fullstendig kit med tannbørste, Petosan tannkrem og Petosan fingertannbørste! 
- Petosan Dobbelhodet Pet Tannbørste
- Petosan fingertannbørste Oral cleaner
- Petosan Tannkrem

Petosan tohodet tannbørste har vist seg å være spesielt brukervennlig og effektivt. Med sine to børstehoder omslutter Petosan-tannbørsten tennene, og renser forsiden og baksiden av tennene samtidig. Petosan tohodet tannbørste forenkler effektivt børsting av kjæledyrets tenner og bidrar til å forbedre munnhelsen.

Petosan tilbyr den dobbelthodede tannbørsten i flere størrelser, avhengig av størrelsen på hundens munn;
Large til Store hunder på 16 kg eller mer,
Medium til mellomstore hunder mellom 7-15 kg,
Small til små hunder fra 0-6 kg 

Petosan Pet Tannkrem er designet for den daglige rengjøringen og vedlikeholdet av våre kjærledyrs tenner. Den er formulert for å være svært velsmakende slik at pussingen forblir en positiv opplevelse samtidig for den forbedrer munnhelsen.

Pastaen inneholder pyrofosfater som hjelper til med å kontrollere tannstein ved å hemme dannelsen av tannstein (tartar). Petosan bruker Hydrated silica, et mildt slipemiddel som brukes til sliping og polering. Det finnes som krystaller, små og glatte partikler som foretrekkes for å unngå tannslitasje.

Ingredienser (INCI): Aqua, hydrert silika, sorbitol, kaolin, gycerin, cellulosegummi, tetrasodiumpyrofosfat, dinatriumpyrofosfat, natriumsakkarin, smak, natriumbenzoat

Tannkremen inneholder ingen animalske produkter eller animalske biprodukter og fjærfesmaken er kunstig.

Men viktigst av alt smaker det godt, noe som gjør tannbørsting til en morsom godbit for hunden din! 

Petosan Fingertannbørste Oral Cleaner er en antimikrobiell, kjemikaliefri, selvrensende mikrofiberklut som hjelper til med å fjerne plakk og bakterier i munnen. Oral Cleaner sørger for enkel rengjøring av tenner og munn. Dette er den ideelle tilnærmingen til vanlig tannpuss. Spesielt godt egnet for valper eller små raser hvor det er lettere å bruke en fingertannbørste enn en tradisjonell tannbørste da man kan føle seg litt mer frem. 

Mer informasjon
Merke Petosan
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.