Pet Head Felin' Good Foam 200ml

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 599 kr!
  • doneRask levering
Pet Head Felin' Good Foam 200ml Pet Head Felin' Good Foam 200ml
Pet Head Felin' Good Foam 200ml

Pet Head Felin' Good Foam 200ml

Felin' Good er Pet heads egen serie til katt, men en frisk duft av sitron og sine naturlig pleiende ingredienser gjør ikke bare pelsen ren, men også vellduftende og mer glansfull. Dette smarte produktet kan du enkelt med pumpen trykke ut en foam som er nøye formulert for å rense og friske opp pelsen til katten på noen få sekunder, uten at du trenger å bade katten.

En serie fullpakket med jordbær- og sitronfrøolje, som begge har nærende som deodoriserende egenskaper. Felin' good produktene er veldig skånsomme produkter, med nærende egenskaper for hver pus sin pels! Saflorolje etterlater pelsen myk og skinnende mens vegetabilsk protein og aloe vera hjelper til med sine beroligende og helbredende egenskaper for en sensitiv kattehud.

Hvordan: Masser foamen inn i pelsen, og tørk lett av med ett håndkle om det er noe overflødig produkt igjen. Ingen skylling nødvendig.

Alle Pet Head-produktene er uten parabener, surfaktant stoffer eller fargestoffer. Glutenfri og nøtterfri. Alle ingrediensene er fullstendig oppført i emballasjen. Pet Head er ett vegansk produkt!

Sitronfrøolje - Dekker vond lukt

Strawberry Seed Oil - Beroligende effekt

Safflower Seed Oil - Nærer pelsen myk og blank

Aloe Vera - myker og beroliger huden

Mer informasjon
Merke Pet Head
Abonnement Nei
Dyr Katt
Rasestørrelse Alle
Produsent land USA
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.