Non-stop Paw Care potesalve 100ml

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Non-stop Paw Care potesalve 100ml Non-stop Paw Care potesalve 100ml
Non-stop Paw Care potesalve 100ml

Non-stop Paw Care potesalve 100ml

En helt vannfri og naturlig potesalve for hunder, holder potene myke og har både forebyggende og legende effekter på sprekker og tørre poter. Den er spesielt utviklet for å beskytte potene mot ubehag forårsaket av vær, underlag, og omgivelser.

En hunds sunne poter utgjør grunnmuren for dens aktive liv. Potene utsettes konstant for belastninger som temperaturvariasjoner, skarpe overflater, grovt underlag, og salt, blant annet. Regelmessig potepleie er avgjørende for å opprettholde myke og robuste poter som kan takle ulike miljøer.

Paw care er basert på en hudkrem opprinnelig laget for mennesker med allergi og utslett. Etter vellykkede tester på hunder, har denne kremen blitt utviklet til en "alt-i-ett" salve som er økonomisk i bruk. Den kan brukes året rundt, både forebyggende og for å behandle sprekker eller sår.

Den diffusjonsåpne sammensetningen av potesalven bidrar til at væske fra sår kan slippe ut. Fordi salven ikke inneholder vann, forblir den myk og fryser ikke selv ved minusgrader. Det er trygt for hunden å slikke på potesalven, da den kun inneholder naturlige ingredienser.

To nøkkelingredienser i Paw care er lactoferrin og arnica. Lactoferrin er et jernbundet protein som finnes naturlig i morsmelk. Den stimulerer immunforsvaret, virker forebyggende mot aldersrelaterte skader, fremmer sunn tarmflora, og forebygger betennelser og allergier. Arnica er kjent for sine betennelsesdempende egenskaper og lindrer såre muskler. Begge ingrediensene bidrar til raskere sårtilheling. Det anbefales imidlertid å unngå å bruke Paw care på åpne sår.

Potesalven er tilgjengelig i forpakninger på 100 milliliter og 50 milliliter.

Mer informasjon
Merke Non-stop
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.