Non-stop Paw Care 100ml

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Non-stop Paw Care 100ml
Non-stop Paw Care 100ml

Non-stop Paw Care 100ml

100% naturlig og vannfri potesalve fra Non-Stop, med pleiende urter og konsentrert råmelk. Potesalven inneholder Arnica som demper betennelse og sår muskulatur, og Lactoferin som blant annet stimulerer immunforsvaret og er forebyggende mot skader og betennelser. 

Is, snø, veisalt, varm asfalt, grus og andre skarpe gjenstander påfører hundenes poter stor belastning. For å beskytte potene bør de få pleie gjennom året, både for å behandle og for å forebygge skader. 

Paw Care fra Non-Stop er basert på en hudkrem som er spesielt utviklet for mennesker med allergi og utslett. Kremen er blitt testet på hunder med svært gode resultater. Kremen ble derfor viderutviklet og er nå er all-in-one-salve som kan brukes hele året. Potesalven forhindrer at væske fra sår slipper ut, og fryser ikke om vinteren siden den ikke inneholder vann. 

Paw Care er helt naturlig, så det er ikke farlig om hunden slikker på potene. Produktet bør ikke brukes i åpne sår. 

Non-Stop anbefaler regelmessig bruk av Paw Care for å forebygge tørre og sprukne poter. Tørr og hard hud kan forsiktig slipes bort med en neglfil ved behov.

Produktingredienser: Bassica napus, cocos nucifera, olea europea, cera flava, helianthus annus, lactoferrin, calendula officinalis, rosmarinus officinalis, chamaemelum nobile, arnica montana, organic limonen, organic linalool

Mer informasjon
Merke Non-stop
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.