Non-Stop Energy Paté Fresh Chicken 375g

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Non-Stop Energy Paté Fresh Chicken 375g Non-Stop Energy Paté Fresh Chicken 375g våtfor til hund
Non-Stop Energy Paté Fresh Chicken 375g

Non-Stop Energy Paté Fresh Chicken 375g

Fullverdig hundefôr fra Non-Stop, med proteinrik kylling som hovedingrediens. Fôret har høy smakelighet og er korn-og glutenfritt. 

Energy Paté Fresh Chicken er laget av høykvalitetsingredienser og leveres i miljøvennlig emballasje. Patéene er utviklet sammen med en av Europas ledende produsenter av tunfisk som menneskemat. Energy Paté lages i to forskjellige versjoner, en med kylling og en med tunfisk. 

Fresh Chicken har kylling som hovedingrediens, i tillegg til poteter og grønnsaker som gir viktige vitaminer, fiber og mineraler. Fôret er tilført lakseolje og solsikkeolje, noe som resulterer i myk og sunn pels. Wild Fish inneholder et naturlig nivå av antioksidanter som beskytter mot frie radikaler, mens omega-3, vitamin D, jern, fosfor og kalsium bidrar til å reparere og styrke bein. I tillegg til alt dette er det også glukosamin og kondroitin som vedlikeholder brusk. 

Energy Paté Fresh Chicken inneholder 85% kylling, 15% protein og 8% fett. Fôret har lavt vanninnhold (70%), og er helt uten tilsatte konserveringsmidler, fargestoffer eller smaksforsterkere. 

Innhold: Kylling (85%), poteter, grønnsaker (fra tørkede grønnsaker – poteter, purre, gulrøtter og brokkoli), laksolje, olivenolje, yucca-ekstrakt, fruktoligosakkarider.

Fôringsanbefaling:

  • 1-3 kg hund = 55 gram per kg per dag
  • 3-6 kg hund = 40 gram per kg per dag
  • 6-9 kg hund = 35 gram per kg per dag
  • 10 kg eller mer = 30 gram per kg per dag

Dette er kun retningslinjer. Det faktiske behovet vil variere basert på hundens rase, alder og aktivitetsnivå. Du kjenner hunden din best, så følg med og juster fôringsmengden ved behov.

Mer informasjon
Merke Non-stop
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Ja
Dyr Hund
Konsistens Våtfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Smak Kylling
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.