Mush Vaisto Grå 3kg

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Mush Vaisto Grå 3kg
Mush Vaisto Grå 3kg

Mush Vaisto Grå 3kg

Frysevarer som MUSH kan kun handles i våre fysiske butikker: Oversikt over våre PetXL butikker. 

Råfôr fra Mush er laget for å dekke hundens naturlige behov! Råfôring gjør at hunden får i seg alle næringsstoffene i sin naturlige form da produktene ikke er kokt eller behandlet.
Det er ikke tilsatt noe konserveringsmidler eller andre tilsetningsstoffer i maten, den er 100% naturlig.

Mush Vaisto er en fullfôr serie som er laget med tanken om hundens biologiske bakgrunn. I det ville skulle hunden ha felt byttedyr og spist. Vaisto er bygd på samme måte som ett byttedyr: kjøtt, bein, organer, og litt grønnsaker for å forsøke å etterligne mageinnholdet hos plantespisende byttedyr.

Ettersom Vaisto er bygd med naturen som modell er det et mildt, godt og veldig næringsrikt fullôr. Det er tilpasset etter hundens kropp og de uprosesserte næringsstoffene er enkle for kroppen å ta opp. Ettersom Viasto kun inneholder råe ingredienser, får hunden i seg levende bakterier og viktige enzymer. Vaisto finnes i mange ulike smakskombinasjoner og i tre ulike størrelser: poser på 800g og 3kg med kjøttboller i, samt kartong på 10 kg med miniblokker i. Vaisto er produsert i Jakobstad i Finland av rene råvarer fra Finland, Sverige og Norge.

MUSH Vaisto Grå (kylling-kalkun-lam) er ett fullfôr som passer for alle voksne hunder, spesielt aktive hunder som trenger ekstra energi i form av ekstra fett. Lettfordøyelig og milde proteiner. Ben 8%, lever 5%.

Ingredienser: Kylling 55 % (kjøtt, muskelmage, lever, skinn, bein, hjerte, brusk), kalkun 20% (kjøtt, bein, brusk) lam 20 % (fett, kjøtt, bein, lunge, brusk, lever), grønnsaker og oljer 5 % (spinat, brokkoli, salat, kaldpresset solsikkeolje), egg < 1%.

MUSH er både lett og trygt å bruke. Alt du trenger å gjøre er å tine og servere. Vi anbefaler at du tiner MUSH i kjøleskapet i en boks med tett lokk. Hvis du tiner ved romtemperatur, skal produktet brukes innen 12 timer. Produktene må ikke tines i mikro: når bena er oppvarmet, blir de harde og skarpe og kan skade hunden din.

Oppbevaring: 
Hold produktet adskilt fra annen mat. Oppbevares under -18 ° C.

Siste forbruksdag: 
Produktet holder i 18 måneder fra produksjonsdato.

Lagerstatus - Utsolgt gjelder for nettbutikken. Produktene er vanligvis alltid på lager i fysisk butikk, for å sjekke lagerstatus ta kontakt direkte med din nærmeste PetXL butikk. 

Mer informasjon
Merke MUSH
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Fersk
Rasestørrelse Alle
Smak Kalkun, Kylling, Lam
Spesielle behov Kresen, Lite karbohydrater, Uten gluten, Uten hvete, Uten korn, Uten mais, Uten potet
Produsent land Finland
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.