Mimsafe MultiCage Single Bilbur

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 599 kr!
  • doneRask levering
MultiCage Single
MultiCage Single

Mimsafe MultiCage Single Bilbur

Multicage er ett praktisk, kollisjonstestet, komfortabelt og trygt bilbur til din firbeinte venn. 
Multicage har en robust konstruksjon, og den firkantede utformingen gjør at du enkelt kan sette flere bur ved siden av hverandre, det er fult mulig å koble sammen flere bur i både høyde og bredde. På denne måten kan lasterommet utnyttes maksimalt for deg som har mange hunder og vil transporere de på en sikker måte. 

MultiCage passer godt i kjøretøy som transportkjøretøy, bobiler, multivans og pickups med skikkelige festepunkter i gulvet. Ett bur som er egnet for de større kjøretøyene, på en effektiv, trygg og plassbesparende måte. 
Buret har innebygde bærehåndtak kan du enkelt kan brette ut når du trenger å løfte buret. Fester for stropper sørger for en sikker installasjon i lasterommet. 

MultiCage Singel har kun en dør. Vil du nå din hund fra begge sider med dør på hver side av buret, eller ha to hunder i buret med skillevegg så er MultiCage Dobbel bedre egnet. 

Buret er kollisjonstestet med RISE Research Institute of Sweden. Testet med samme metode som for lastbeskyttelse i biler (ECE R17). Med galvanisert og korrosjonsbehandlet stål malt med en veldig værbestandig og slitesterk polyuretanmaling er Multicage er solid bur du kan være trygg på. Designet reduserer risikoen for skader i tilfelle en kollisjon, og materialvalget eliminerer risikoen for knusing av skader og gir buret sine energiabsorberende egenskaper.

Leveres med stropper som forenkler installasjonen i bilen. Uttrekkbare løftehåndtak, dør med lås, gassdempere som hjelper med å holde døren åpen når det er nødvendig.

Plassering i kjøretøyets bagasjerom bak baksetet kan bare finne sted hvis produktet ikke plasseres i kjøretøyets deformasjonssone. (Anbefalt deformasjonssone 250-300 mm.)

Størrelse M:
Mål: 79 × 68 × 54 cm
Nettovekt: 26 kg

Størrelse L:
Ytre mål: 79 × 75 × 61 cm
Nettovekt: 30,5 kg

Størrelse XL: 
Ytre mål: 94 × 88 × 75 cm
Nettovekt: 40,5 kg

Mer informasjon
Merke mimSafe
Abonnement Nei
Dyr Hund
Produsent land Sverige
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.