Lilys Kitchen Senior Recipe 400g

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Lilys Kitchen Senior Recipe 400g Lilys Kitchen Senior Recipe 400g Lilys Kitchen Senior Recipe 400g
Lilys Kitchen Senior Recipe 400g

Lilys Kitchen Senior Recipe 400g

En håndlaget, kornfri oppskrift spesielt utviklet for eldre hunder, laget med fersk kalkun, frukt og grønnsaker og en rekke botaniske urter.

Denne spesielle senioroppskriften er ernæringsmessig komplett, kornfri og laget med en håndlaget blanding av unike ingredienser for å bidra til å holde de eldre hundene våre friske og sunne. Green Lipped Mussel (som er assosiert med leddpleie), EPA og DHA fra tang (som er kjent for å hjelpe med normal hjernefunksjon) og naturlige prebiotika (som er kjent for å hjelpe med fordøyelsen).

Oppskrift med ferskt, sunt kjøtt, sunn frukt og grønnsaker samt Lilys signaturblanding av botaniske urter for å produsere et deilig, fordøyelig fôr for eldre hunder.

Ingredienser: Fersk kalkun (60%); tyttebær (4%); Pastinakk (3 %), Gulrøtter, sukkererter, vitaminer og chelaterte mineraler, lakseolje (0,1 %), blåskjell (0,1 %), tang, prebiotika FOS og MOS (0,2 %)
Urter og planteekstrakter: Gullstang, brennesle, anis, sellerifrø, nyper, ringblomstblad, klyver, tang, alfalfa, melketistel, løvetannrot, burdockrot

Analytiske bestanddeler
Råprotein 10,4 %
Råfett og oljer 5,1 %
Råaske 2,4 %
Råfiber 0,8 %
Fuktighet 80 %
Omega 3 0,1 %

Mer informasjon
Merke Lily's Kitchen
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Våtfôr
Alder Senior
Rasestørrelse Alle
Vekt 400g
Produsent land Storbritannia
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.