Lildog GPS tracker for hund

 • watch_laterPå vei inn
 • doneGratis frakt over 899 kr!
 • doneRask levering
Lildog GPS tracker for hund Lildog GPS tracker for hund Lildog GPS tracker for hund
Lildog GPS tracker for hund

Lildog GPS tracker for hund

LilDog er en smart GPS og aktivitetsmåler til hund med integrert SIMkort som gjør at du kan følge med på hundens lokasjon uten begrensning! I appen har du tilgang til ett kontrollpanel som viser GPS lokasjon i sanntid, lokasjonshistorikk de siste 24 timene, og hundens aktivitetsnivå og temperatur i miljøet rundt seg. 

 • GPS-lokasjon - Lildog viser hundens lokasjon i sanntid.
 • Lokasjonshistorikk - Se hvor hunden din har vært de siste 24 timene.
 • Integrert SIMkort - ingen begrensning på rekkevidde på GPS (Abonnement kjøpes i appen etter du mottar din LilDog)
 • Skritteller - Se hundens aktivitetsnivå
 • Lildog passer alle halsbånd og seler
 • Størrelse: 3x4 cm og veier kun 27g
 • Bærekraftig utvikling og produksjon i Norge
 • Smart app som viser hvor hunden befinner seg, temperaturen i hundens omgivelser og hundens aktivitetsnivå de siste 24 timer.
 • Vanntett! Kapslingsgrad IP67.
 • 5 dager batteritid (forventes å bli bedre)

Lildog har en batteritid på rundt 5 dager ved normal bruk. Denne batteritiden forventes å forbedres, da Lildog blir smartere ved bruk. Du kan hele tiden følge med på batterinivået i appen og Lildog varsler deg når enheten må lades. Lildog lades med USB-C lader som er inkludert i esken.

Lildog oppdateres i sanntid, slik at du alltid vet hvor hunden er. En tidslinje nederst i kartet gjør det enkelt å se hvor hunden har vært det siste døgnet. Takket være det integrerte SIMkortet har ikke GPS noen begrensning, kjøp abonnement til SIMkortet i din Lildog så fort du mottar produktet før du kan begynne å bruke den. 

Et årlig eller månedlig abonnement må startes i appen etter du mottar din Lildog. All informasjon knyttet til abonnement finner du HER.

Takket være det innebygde SIMkortet og abonnementsløsningen så fungerer Lildog som en uavhengig enhet slik som en mobiltelefon og bruker GPS, Bluetooth og telenettet til å sende lokasjon og oppdateringer. Så lenge du har dekning på mobilen så kan du sitte i Oslo å se hvor hunden er i Berlin. Så det er ingen begrensning på rekkevidde på Lildog! 

Lildog fungerer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Frankrike, Tyskland, Island, Luxemburg, Nederland, Spania, Hellas og Sveits. Over tid vil flere land også fungere etter som smalbånds-nettverk blir den nye normalen. Lildog appen finnes i alle land hvor Lildog fungerer i appstore og google play.

 

Hvordan Lildog fungerer:
Lildog er en egen og uavhengig GPS-sporingsenhet som sender lokasjon og sensordata over telenettet. Dette betyr at Lildog har et innebygd SIM-kort som kobler seg på nett slik at distansen mellom enhet og telefon ikke har noen betydning, akkurat slik som en mobiltelefon. Lildog benytter Telenor, Telia, Elisa, DNA, Orange, KPN, Siminn, Vodafone, T-mobile and Swisscom sine nettverk for å sende data og lokasjon.

Lildog bruker også bluetooth for å raskt kunne laste opp nye oppdateringer, skru lys og lyd av og på, samt for å finne lokasjon innendørs. I tillegg er Lildog utstyrt med lux sensor, temperatur måler, akselerometer og andre sensorer som gir enheten data på hvordan hunden har det i sine omgivelser.

Mer informasjon
EAN 7090060390008
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.