Om oss

Om oss

Om oss

Butikken i dag:

Butikken på Lade arena er ca 1300kvm, og er nordens største spesialbutikk til hund og katt. Vi har en nettbutikk som det pakkes og sendes ordre fra hver virkedag, som sender ut til hele Norge i fra vårt lager i Oslo.
Da nettbutikk produktene sendes fra lager i Oslo vil ikke varelagerstatus på nett være det samme for butikken i Trondheim. Det kan også være produkter på nettbutikken vi ikke har i Trondheim, og ting vi har i Trondheim som ikke er på nettbutikk lageret i Oslo. Er det ett produkt du må vite om er på lager i butikken vår i Trondheim? Ring butikken på telefon 73504400.

Åpningstid butikk:
Hverdager 10.00-20.00
Lørdager 10.00-18.00

Andre henvendelser til butikken kan rettes til post@hundsomhobby.no
Alle henvendelser rettet til nettbutikken kan sendes til nettbutikk@hundsomhobby.no
Nettbutikken sendes fra vårt lager i Oslo. 
Firmanavn: Petworld Oslo AS
Organisasjonsnummer: 999 323 030 MVA
Postadresse: Jeksleveien 50
2016 Frogner

OM HUND SOM HOBBY

Hund som Hobby A/S ble etablert i 1990 av Ine og Lise Lohrmann. Ideen kom etter et besøk i den lokale zoohandelen i forbindelse med et ukeskurs i bruks. Før avreise skulle det handles inn diverse sporseler, sporliner, bringkobbel, rapportkobbel m.m. Ingenting av dette var å få tak i og betjeningen hadde heller ingen kompetanse på dette. På tur sørover til kurset ble ideen og navnet unnfanget. I utgangspunktet var det kun utstyr til hunder som var tanken, men etter oppstart var etterspørselen så stor på katt at vi valgte å satse på dette også. 

I 1998 ble butikk nummer to åpnet i Trondheim sentrum. Butikkene er ikke en kjede men har samme navn. Hund som Hobby AS og Hund Som Hobby Drive In A/S. Sistnevnte er drevet av Ine Meidell i mange år før vi ble en del av PetXL, som også driver nettbutikken www.hundsomhobby.no.

 

 

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.