Om oss

HUNDSOMHOBBY.NO BLIR PETXL.NO  


Du har kanskje lagt merke til at Hundsomhobby.no og PetXL.no har vært ganske like både på utvalget, priser og utseende? Vi harde siste årene vært de samme menneskene som har driftet begge nettbutikkene, men nå gjør vi det enklere for deg med å flytte alt til Petxl.no. 

Les mer om det HER! 

 

OM HUND SOM HOBBY

Hund som Hobby A/S ble etablert i 1990 av Ine og Lise Lohrmann. Ideen kom etter et besøk i den lokale zoohandelen i forbindelse med et ukeskurs i bruks. Før avreise skulle det handles inn diverse sporseler, sporliner, bringkobbel, rapportkobbel m.m. Ingenting av dette var å få tak i og betjeningen hadde heller ingen kompetanse på dette. På tur sørover til kurset ble ideen og navnet unnfanget. I utgangspunktet var det kun utstyr til hunder som var tanken, men etter oppstart var etterspørselen så stor på katt at vi valgte å satse på dette også. 

I 1998 ble butikk nummer to åpnet i Trondheim sentrum. Butikkene er ikke en kjede men har samme navn. Hund som Hobby AS og Hund Som Hobby Drive In A/S. Sistnevnte er drevet av Ine Meidell i mange år før vi ble en del av PetXL, som også driver nettbutikken www.hundsomhobby.no.

I 2020 ble Hund som hobby en del av PetXL og fra høsten 2020 har nettbutikken vært driftet fra PetXL sitt hovedlager utenfor Oslo.  

Butikken Hund som hobby Drive In/PetXL Lade er ca 1300kvm og ligger på Lade Arena i Trondheim. 
Det kan være produkter på nettbutikken vi ikke har i Trondheim, og ting vi har i Trondheim som ikke er på nettbutikk lageret i Oslo. Er det ett produkt du må vite om er på lager i butikken vår i Trondheim? Ring butikken på telefon 73504400.

 

Åpningstid butikk:
Hverdager 10.00-20.00
Lørdager 10.00-18.00

Andre henvendelser til butikken kan rettes til post@hundsomhobby.no
Alle henvendelser rettet til nettbutikken kan sendes til nettbutikk@hundsomhobby.no eller kundeservice@petxl.no 
Nettbutikken sendes fra vårt lager i Oslo. 
Firmanavn: Petworld Oslo AS
Organisasjonsnummer: 999 323 030 MVA
Postadresse: Jeksleveien 50
2016 Frogner

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.