Om oss

Om oss

Om ossButikken i dag:

Butikken på Lade arena er ca 1300kvm, og er nordens største spesialbutikk til hund og katt. Vi har en nettbutikk som det pakkes og sendes ordre fra hver virkedag, som sender ut til hele Norge i fra vårt lager i Oslo.
Da nettbutikk produktene sendes fra lager i Oslo vil ikke varelagerstatus på nett være det samme for butikken i Trondheim. Det kan også være produkter på nettbutikken vi ikke har i Trondheim, og ting vi har i Trondheim som ikke er på nettbutikk lageret i Oslo. Er det ett produkt du må vite om er på lager i butikken vår i Trondheim? Ring butikken på telefon 73504400.

Åpningstid butikk:
Hverdager 10.00-20.00
Lørdager 10.00-18.00

Andre henvendelser til butikken kan rettes til post@hundsomhobby.no
Alle henvendelser rettet til nettbutikken kan sendes til nettbutikk@hundsomhobby.no

OM HUND SOM HOBBY

Begynnelsen Hund som Hobby A/S ble etablert i 1990 av Ine og Lise Lohrmann. Ideen kom etter et besøk i den lokale zoohandelen i forbindelse med et ukeskurs i bruks. Før avreise skulle det handles inn diverse sporseler, sporliner, bringkobbel, rapportkobbel m.m.

Ingenting av dette var å få tak i og betjeningen hadde heller ingen kompetanse på dette. På tur sørover til kurset ble ideen og navnet unnfanget. I utgangspunktet var det kun utstyr til hunder som var tanken, men etter oppstart var etterspørselen så stor på katt at vi valgte å satse på dette også. I dag er fordelingen ca. 80% på hund og 20% på katt.

Flere butikker I 1998 ble butikk nummer to åpnet i Trondheim sentrum. Butikkene er ikke en kjede men har samme navn. Hund som Hobby AS og Hund Som Hobby Drive In A/S. Sistnevnte er drevet av Ine Meidell, som også driver nettbutikken www.hundsomhobby.no.

Hunderaser Ine har aktivt drevet med hund siden 1985 og har hatt mange raser: Berner Sennenhund, Rottweiler, stående fuglehunder, Labrador Retriever, Silky terrier, Engelsk Blodhund og Afghansk Mynde.

Ine er innehaver av Kennel Dali som driver oppdrett av Silky Terrier. Kennelen har 2 - 3 kull per år og har oppdrettet ca. 200 valper siden starten i 1995.

Alltid noe nytt i butikkene I forbindelse med utstillinger har hun reist rundt i hele Europa på Europa- og Verdensutstillinger. Her er det også mange spennende produsenter av utstyr og det blir alltid noe nytt med hjem. P.g.a. dette har butikken et unikt utvalg av varer innen alle kategorier for hund.

Stort kunnskapsnivå Ine er født i 1967 og har alltid vært interessert i dyr - alle typer. Etter å ha drevet med hund i over 30 år, har hun opparbeidet seg et meget stort kunnskapsnivå. Målet er at alle som kommer innom skal få tilpasset utstyr til sin rase og sitt bruk. Ine jobbet i Zoobutikk fra 1983-1986, da med alle typer dyr og akvariefisk.

Alle ansatte i forretningen er hunde- og /eller katteeiere og har stor kunnskap om alt fra oppdrett til foring og dressur.

Flytting 6. mars 2003 flyttet forretningen fra Midtbyen og inn i Solsiden kjøpesenter i Trondheim.

29. november 2007 startet vi Hund som Hobby Drive In A/S på Lade Arena i tillegg til den på Solsiden. I 2013 ble butikken på Solsiden solgt.

 

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.