Levering

HOS OSS KAN DU VELGE MELLOM FIRE ULIKE FRAKTMETODER.

1. Fri frakt på bestillinger over 499kr

Vi har fri frakt på alle bestillinger over 499 kr. Alle pakkene blir sendt med Klimanøytral Servicepakke eller som pakke i postkassen. Du vil da motta en hentelapp per post, e-post, eller på SMS.

Normal leveringstid: 1-4 virkedager fra pakken er sendt fra oss.

2. 79kr i frakt på bestillinger under 499kr

Det blir lagt på 79 kr i frakt på alle ordre under 499 kr. Alle pakkene blir sendt med Klimanøytral Servicepakke eller som pakke i postkassen. Du vil da motta en hentelapp per post, e-post, eller på SMS.

Normal leveringstid: 1-4 virkedager fra pakken er sendt fra oss.

3. Hjemlevering med sporing

Med dette alternativet får du pakken levert helt hjem til deg uansett hvor i Norge du bor. Du mottar en SMS fra posten når sendingen er på vei. Levering på døren gjelder mandag til fredag mellom kl 17 og 21 i storbyene og mandag til fredag mellom kl 08 og 17 i distriktene. Om du ikke er hjemme kan du gi Posten beskjed om å sette pakken igjen utenfor døren eller i garasjen, dette gjøres på mottakers egen risiko. Om du ikke er hjemme på leveringstidspunktet vil pakken din bli levert til nærmeste postkontor. Du kan også endre dato for levering. Levering hjem på døren har en pris på 29 kroner for alle bestillinger over 499 kr eller 89 kroner for alle bestillinger under 499 kr, dette blir ikke refundert om du ikke er hjemme på leveringstidspunktet.

Normal leveringstid: 1-4 virkedager fra pakken er sendt fra oss.

4. Ekspress - Hjemlevering samme dag

Tilgjengelig for postnumre i Osloområdet. Bestillinger som er lagt inn før 13.00 blir levert sammen dag mellom 16.00-22.00. Bestillinger lagt inn etter 13.00 blir levert neste virkedag. Dette fraktalternativet koster 59 kr uansett størrelse på ordren. Dersom du ikke er hjemme og kan motta ordren, går pakken direkte i retur til vårt lager. Fraktkostnaden blir ikke tilbakebetalt.

HVOR ER PAKKEN MIN?
Normal leveringstid er 1-4 virkedager etter at pakken sendes fra oss, men det kan kan ta noe tid med levering til enkelte fjerntliggende områder. Link til sporing av pakken finner du i e-posten du mottar når pakken er sendt fra oss.

Er pakken liten nok til å bli sendt som pakke-i-postkassen leveres den rett i postkassen, er den sendt med Posten/Bring leveres den til hentestedet du valgte ved bestilling.

HVA SKJER OM JEG IKKE HENTER PAKKEN MIN?
Pakker som av forskjellige årsaker ikke blir hentet ut av kunden vil bli belastet med et administrasjonsgebyr på 49 kr, samt pris for returfrakt. Frakten avhenger av størrelse/vekt og sendingssted. Kunden er selv ansvarlig for å oppgi korrekte leveringsopplysninger som navn, adresse og tlf. Pakker/gods som nektes motatt regnes som uavhentet og behandles på samme måte.

Vi sender dessverre ikke til Svalbard.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.