Kong Wild knots birds mix S/M

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 599 kr!
  • doneRask levering
Kong Wild knots birds mix S/M Kong Wild knots birds mix S/M Kong Wild knots birds mix S/M Kong Wild knots birds mix S/M Kong Wild knots birds mix S/M
Kong Wild knots birds mix S/M

Kong Wild knots birds mix S/M

Hunder trenger å få utløp for sin instinktive atferd, og det å leke med leker, spesielt bamser, kan bidra til å tilfredsstille denne behovet. Å leke med en bamse kan også hjelpe hunden å utvikle god munnkontroll og bidra til å øke bevisstheten om sine egne kroppspartier.

I tillegg til å være morsomt og underholdende, kan lek med en bamse bidra til å holde hunden mentalt og fysisk aktiv. En bamse kan også være en god trøst for hunder som føler seg ensomme eller stresset. Å ha en leke å bite i kan hjelpe hunden å slappe av og føle seg tryggere i ulike situasjoner.

Disse fulge-bamsene fra Kong er myke og søte på utsiden, men slitesterke og sterke på innsiden. Den kommer garantert til å bli en favoritt både hos din hund og deg selv. Bamsene har minimalt med fyll så du får mindre å rydde opp om det skulle blitt hull på den. Det er også pipelyd i dem. 

Bamsene er i størrelsen S/M og kommer i assosierte farger. 

Mer informasjon
Merke Kong
EAN 035585454238
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.