Kong Squeezz action ball 2pk L

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 599 kr!
  • doneRask levering
Kong Squeezz action ball 2pk L Kong Squeezz action ball 2pk L Kong Squeezz action ball 2pk L
Kong Squeezz action ball 2pk L

Kong Squeezz action ball 2pk L

Ball-lek med hund kan være både morsomt og nyttigt for både mennesker og hunder. Det er en enkel aktivitet som kan bidra til å holde hunden din fysisk og mentalt aktiv, noe som er viktig for hundens generelle helse og velvære.

Ball-lek kan også bidra til å øke båndet mellom deg og hunden din, siden dere begge får tilbringe kvalitetstid sammen mens dere leker. Dette kan bidra til å styrke den emosjonelle tilknytningen mellom dere og kan også bidra til å redusere stress og følelsen av ensomhet hos både deg og hunden din.

I tillegg til å være morsomt og bidra til å øke båndet mellom deg og hunden din, kan ball-lek også være bra for hundens mentale helse. Den repeterende bevegelsen som hunden utfører når den jager etter ballen kan bidra til å holde hunden fokusert og til å øke dens mentale utholdenhet.

Disse slitesterke ballene fra Kong kan du enkelt finne igjen pga. de sterke fargene. Ballene har pipelyd som hunden din kommer til å elske, har god sprett og er lett å gripe. I pakken er det med to baller, og begge ballene er 8cm. 

La aldri hunden være alene med leken. 

Mer informasjon
Merke Kong
EAN 035585464022
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.