K9 Copperness Balsam 300ml

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
K9 Copperness Balsam 300ml
K9 Copperness Balsam 300ml

K9 Copperness Balsam 300ml

K9 Copperness Balsam er en skånsom aloe vera balsam for brunt, rødt og rødt pels. Revitaliserer, forbedrer og frisker opp de brune pigmentene i kjæledyrets pels.

Balsamen gir pelsen et naturlig, blankt utseende, samtidig som den fukter og gir volum uten overdreven fluffing. Balsamen fungerer antistatisk. Kan brukes til kjæledyr med sensitiv hud som er utsatt for allergi. Inneholder aloe vera, provitamin B5 og hveteproteiner. Lindrer og fukter tørr hud, reduserer tørrhet, rødhet og flassing. Egnet for hunder, katter og andre kjæledyr.

K9 Copperness Balsam gir næringsstoffer for å pleie pelsen. Gjør børsting enklere og reduserer tørketiden betraktelig. Lett å påføre og skylle, etterlater ingen fete, klissete rester. Flott for bruk hjemme eller i stellesalongen. Ideell for å forberede hunden din til utstilling. Veldig økonomisk og konsentrert. Kan fortynnes i forholdet 1:40.

Aktive ingredienser:

  • Aloe Vera: kilde til nærende stoff for hud og pels. Virker antibakterielt og soppdrepende, hemmer frie radikaler. Den danner et lag på overflaten av huden og pelsen som beskytter dem mot uttørking og skadelige miljøfaktorer. Reduserer rødhet, flassing og kløe, akselererer tilheling av mindre kutt og riper. Fukter og myker pelsen, og tilfører en vakker glans. og volum. Revitaliserer håret og gjør børsting enklere.
  • Pro-vitamin B5: lindrer tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer dets mottakelighet for skader og brudd.
  • Hveteproteiner: gjenoppbygg skadet hår. De trenger inn i strukturen, fyller ut hull og lukker hårets kutikula. Takket være dette blir den sterk, spenstig og mindre utsatt for skader og tap av fuktighet. Glatt håroverflate reflekterer lys og gjør det vanskelig for smuss å trenge inn.

Brukerveiledning
Påfør fortynnet balsam i tidligere vasket, fuktig hår. Masser forsiktig, la stå en stund, og skyll deretter grundig.

Ingredienser:
aqua, stearamidopropyldimetylaminlaktat, aloe barbadensis bladekstrakt, hvete germanidopropyllaktat, cetrimoniumklorid, panthenol, hydrolysert hveteprotein, duft, farge og konserveringsmiddel

Kan gjerne brukes sammen med K9 Copperness shampoo 

Innhold: 300 ml

Mer informasjon
Merke K9
EAN 7350022453821
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.