Julius-K9 IDC Poweharness Sele

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Julius-K9 IDC Poweharness Sele Julius-K9 IDC Poweharness Sele Julius-K9 IDC Poweharness Sele
Julius-K9 IDC Poweharness Sele

Julius-K9 IDC Poweharness Sele

Julius K9 sin IDC Power harness er en av de mest populære selene på markedet. Den stødige passformen, enkel å ta av og på, og de populære navneskiltene som enkelt kan byttes ut med borrelås gjør dette til en populær sele til de urbane hundene. 

Den enkle passformen gjør at den er svært enkel å ta av og på, perfekt for travle dager eller morgen turen. Med håndtak på ryggen gjør den at du enkelt kan ha kontroll over hunden, noe som gjør den utmerket til urbane miljø.

IDC selen har optimalisert passform for å overføre hundens kraft over selen på riktig måte. Med å ha brystroppen parallelt med leiehåndet du går med i hånden, overfører den kraften som kommer på den mest effektive måten. Det betyr ar du kan holde igjen, eller stoppe hunden med mindre innsats. Den brede bryststroppen hjelper å distribuere kraften over brystet for å gjør det mest mulig behagelig for din hund. 

IDC Power harness er laget for hunder i alle størrelser, derfor er det små variasjoner i selens design til de minste og til de største. Det er for å kunne sikre en god passform for både store og små, og for å sørge for at bryststroppen blir liggende på riktig plass, og parallelt til leiebåndet uansett hundens høyde. 

Grønn sone - bryststroppen er designet til å ligge i den grønne sonen over hundens bryst. Dette sikrer gode pusteveier, og fri bevegelse til de fremre bein.

Håndtaket på selen lar deg kontrollere hunden din med selvtillit - å stoppe eller veilede, opp eller ned trappetrinn, forbipasseringer av andre hunder, eller når du går ut av bilen.

Selen festes enkelt med en stropp under magen som du klipser på. Laget av førsteklasses materialer og er nøye kvalitetssikret, gjør den til en pålitelig og holdbar spenne. Med refleksdetaljer i selen gjør den synelig, og polstringer gir god komfort for den firbeinte. 
Side labelene kan enkelt byttes ut og festes med borrelås. Her kan du bytte til mange forskjellige navn på merkene. 

Finnes i mange forskjellige farger og størrelse. 

Er du usikker på størrelse så gjerne kontakt vår kundeservice. 

Størrelse:     Brystomkrets:       Ca vekt på hund: 
 
Baby 1            29-36 cm                  0-2,5 kg
Baby 2             33-45 cm                  2,5-4 kg 
Mini-mini          40-53 cm                  4-7 kg
Mini                  51-67 cm                 7-14 kg
Size: 0             58-76 cm                 13-25 kg
Size: 1             66-85cm                  23-30 kg 
Size: 2             71-96 cm                 28-40 kg
Size: 3             82-115 cm               40-80 kg  
Size: 4           96 - 138 cm                < 50 kg

OBS: Størrelsene Baby 1 og 2, mini-mini og mini kommer med smal reflekslinje. Baby 1 og 2 kommer også uten håndtak på ryggen.

Mer informasjon
Merke Julius-K9
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.