Fresh Breath 2Week Dental Trial Kit

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Fresh Breath 2Week Dental Trial Kit
Fresh Breath 2Week Dental Trial Kit

Fresh Breath 2Week Dental Trial Kit

Et smart 2 ukers prøvekit fra Tropiclean med deres mest populære produkter for god munnhygiene! Ingen børsting nødvendig!  

Water additive - har du i drikkevannet, hver gang hunden drikker sirkuleres den smarte formelen inn i spyttet til hunden og rundt om i munnen. Med Fresh Breath oral Care Water Additive får hunder og katter et daglig forsvar mot plakk og tannstein, bare ved å drikke fra vannskålen. Enkel å bruke for både deg og kjæledyret ditt, ingen børsting er nødvendig!

Hell en hette i vannskålen hver gang du fyller den på.

Sammensetning: Renset vann, glyserin, kaliumsorbat, sitronsyre, cetylpyridiniumklorid, klorofyll, sinkglukonat, grønn teekstrakt.

Prøvepakke 118ml.

Fresh Breath Cleen Teeth - en tannkrem som virker umiddelbart og krever ingen tannbørste. Tannkremen fjerner plakk og tannstein, og beskytter tannkjøttet og tenner. Når du klemmer ut litt av gel'en kan du enkelt smøre den på tennene. Formelen vil så sirkuleres inn i spyttet til kjærledyret. Anbefales å gjøres når hunden ikke skal spise, til eksempel om kvelden eller på dagen om den skal være hjemme alene.

Prøvepakke 15ml.

Mer informasjon
Merke Tropiclean
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.