Ferplast Multipla Hamsterbur Crystal

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 599 kr!
  • doneRask levering
Ferplast Multipla Hamsterbur Crystal Ferplast Multipla Hamsterbur Crystal Ferplast Multipla Hamsterbur Crystal MULTIPLA HAMSTER CRYSTAL by Ferplast: Assembly Tutorial
Ferplast Multipla Hamsterbur Crystal

Ferplast Multipla Hamsterbur Crystal

- Modulært habitat for smågnagere, hamstere og mus
- Romslig og komfortabel, i flere etasjer
Tilbehør inkludert: drikkeflaske, hus, løpehjul, stige og hyller, matskål, gnagerrør
- Åpning i tak for enkel tilgang
- De gjennomsiktige veggene gir full oversikt
- Enkel å montere, krever ikke spesialverktøy for montering
Den kan forlenges ved hjelp av de spesielle forlengelses delene: Multipla Hamster Base Extension, base extension, og Multipla Hamster Roof Extension, takforlengelse
- Høy og romslig bunn designet for å inneholde smuss og sagflis
- Laget av resirkulert plast og jern
- Totalmål Multipla Hamster Crystal: 72,5 x 37,5 x h 62 cm
- Innvendige mål er: 71 x 36 x h 59 cm
- Boareal: 0,52 kvadratmeter

Multipla Hamster-habitatene til hamstere og mus, tilbyr et oppholdsrom utstyrt med alle bekvemmeligheter og et bredt spekter av tilpasningsmuligheter. Faktisk er alle burene som tilhører serien fullt modulbaserte og tilpasser seg dine og kjæledyrets behov. Takket være de ekstra utvidelsessettene kan du bestemme deg for å øke boarealet etter din smak ved å få den mest behagelige konfigurasjonen.

Multipla Hamster Crystal-modellen, takket være boarealet på 0,52 kvadratmeter i flere etasjer, er perfekt for å holde enda flere hamstere eller mus sammen i fullstendig ro. Buret er utstyrt med hus, skål, drikkeflaske, hjul, stige for tilgang til de forskjellige etasjene og rør for gnagere. Designet, patentert av Ferplast, er essensielt og funksjonelt: de gjennomsiktige plastveggene gir full oversikt over kjæledyret inne. Den høye basen er romslig og kan fylles med sagflis som hamstere og mus elsker å grave og gjemme seg i.

Alle habitatene til linjen er utstyrt med et tak som kan åpnes helt for enkel tilgang, og er forberedt for tilkobling til annet tilbehør og husmoduler for gnagere, for uendelige muligheter.

Multipla Hamster Crystal leveres i et monteringssett og er enkel å montere: bare sammenføy panelene og plastdelene ved hjelp av de spesielle låsesystemene og koblingene, uten behov for spesialverktøy.

Multipla Hamster er et øko-bærekraftig produkt: det er faktisk produsert med en høy prosentandel av materiale fra industriell og post-konsument resirkulering.

Mer informasjon
Merke Ferplast
EAN 8010690202211
Abonnement Nei
Dyr Smådyr
Omtaler
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.